Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cine s-a calificat pe mai departe la Vocea Romaniei si X Factor VIDEO

ADPM ADPM,
Cine s-a calificat pe mai departe la Vocea Romaniei si X Factor VIDEO

Aseara au fost difuzate a doua editie live Vocea Romaniei si prima gala live X Factor. Iata care sunt concurentii care au impresionat si care merg mai departe in concurs. continuă pe ADPM

Finalisti Vocea Romaniei: Tudor Chirila are doi concurenti in marea finala.Ce antrenor a ramas fara reprezentant VIDEO

Telespectatorii au ales finalistii celui de-al saselea sezon Vocea Romaniei, pentru al doilea an la rand Loredana nu va avea niciun concurent in ultimul act al show-ului, in timp ce Tudor Chirila va avea doi reprezentanti in finala Vocea Romaniei. Astfel, patru dintre concurenti sunt doar la un pas de ravnitul trofeu si premiul cel mare in valoare de 100. 000 de euro.

Un concurent de la Vocea Romaniei a ajuns la spital: ce mesaj a transmis tanarul si ce se va intampla in a doua gala live a show-ului VIDEO

Unul dintre favoritii la marele premiu al aceste editii de la Vocea Romaniei trece prin momente extrem de dificile, fiind in aceasta saptamana la spital sub tratament.

Adevarul Live, ora 15:00: Magicianul Robert Tudor, despre magie, pasiune si Vocea Romaniei Junior

Magicianul Robert Tudor 32 de ani) vine la Adevarul Live, de la ora 15:00, pentru a discuta despre pasiunea transformata in stil de viata, despre viitoarea postura de prezentator de la Vocea Romaniei Junior, dar si pentru a povesti intamplarin din viata si cariera.

Astra merge mai departe, dar Steaua a castigat mai multi bani in Liga Europa. Ce sume si-au asigurat echipele noastre dupa meciurile din grupele competitiei

Romania a avut doua echipe in grupele Ligii Europa, insa doar Astra merge mai departe, steaua fiind eliminata din competitie.

Jucariile inteligente spioneaza si transmit mai departe conversatiile copiilor

Jucariile inteligente de care se bucura cei mici s-ar putea sa fie mai periculoase decat par la prima vedere. O coalitie de organizatii care apara drepturile consumatorului arata ca intimitatea copiilor este pusa in pericol de astfel de jucarii. O plangere depusa la US Federal Trade Commission arata ca jucarii de la Genesis Toys, mai [].

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )