Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cine sunt cei 86 de parlamentari care au votat pentru pensii speciale. Lista completa a acestora

Adevărul Adevărul,
Cine sunt cei 86 de parlamentari care au votat pentru pensii speciale. Lista completa a acestora

Senatorii din PSD, UNPR, ALDE si UDMR au votat, luni, pentru acordarea de pensii suplimentare alesilor locali, primarii, vicepremiarii, presedintii si vicepresedintii de Consilii Judetene urmand sa beneficieze de doua pensii. Parlamentarii PNL au iesit din sala in momentul votului pentru a-si exprima dezacordul fata de de aceasta initiativa legislativa. continuă pe Adevărul

VIDEO Soferi, ei stiu ce ati facut asta vara. Cine sunt cei 100.000 de romani care se vor trezi, in curand, cu amenzi acasa

Compania Nationala de Drumuri le strica sarbatorile soferilor uituci. 000 dintre ei, care au trecut podul de la Fetesti, pe Autostrada Soarelui, in lunile mai si iunie, fara sa plateasca taxa, vor primi amenzile in plus.

Finala Serifi de Romania: cine sunt cei patru concurenti care pot castiga marele premiu si ce misiune inedita vor avea

Reality-show-ul Serifi de Romania isi desemneaza, in editie din aceasta seara, difuzata de Antena 1, de la ora 20. 30, marele castigator al primului sezon.

Cine sunt cei sapte semifinalisti X Factor

Prima gala live X Factor a decis cei sapte semifinalisti ai show-ului de la Antena 1, intr-o editie marcata de momente dificile pentru cei trei membri ai juriului.

Alegeri legislative. Spania se pregateste pentru un mare salt in necunoscut. Cine sunt cei patru favoriti la conducerea Guvernului spaniol

Spania se pregateste pentru un mare salt in necunoscut in cadrul alegerilor legislative de astazi care pot confirma sosirea noilor partide Ciudadanos si Podemos si sfarsitul unei ere dominata de alternanta la putere a celor doua partide traditionale - Partidul Popular si Partidul Socialist Muncitoresc Spaniol - care i-a garantat stabilitatea politica, relateaza AFP online.

Apostolii Miscarii Legionare. Cine sunt cei 5 capi ai extremismului romanesc: avocati, profund antisemiti si promotori ferventi ai sacrificiul suprem

Cei care au dat forma extremismului romanesc au fost legionarii perioadei interbelice. Cinci tineri absolventi de Drept au marcat profund Romania prin initiativele radicale si actiunile sangeroase.

Cine sunt oamenii care ajung sfintii Bisericii Catolice

Intre persoanele care au fost canonizate, de-a lungul timpului, de Biserica Catolica, se numara maici si calugari, suverani pontifi, dar si medici, oameni care si-au sacrificat viata pentru straini sau femei care au murit dupa ce au refuzat avortul. Prezentam cinci sfinti ai Bisericii Catolice, canonizati din anii 1980 pana in 2014.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )