Libnet.ro
UNICEF

07:15

Cine sunt cei mai celebri Mosi din Romania. Unul aduce cadouri, celalalt...

Antena3 Antena3,
Cine sunt cei mai celebri Mosi din Romania. Unul aduce cadouri, celalalt...

Cei mai celebri mosi din Romania sunt Mos Craciun si Mos Doroftei. Ultimul dintre ei a fost invitatul lui Felix Rache, duminica, la emisiunea Cu mainile cuRache, de la Antena 3. Cei. continuă pe Antena3

Cine sunt cele mai frumoase femei din lume

Cine sunt cele mai frumoase femei din lume? Este intrebarea pe care o adreseaza anual revista People. Rezultatele nu difera foarte mult de la un an la altul, preferatele cititorilor fiind actritele. Jennifer Aniston este castigatoarea trofeului, iar in coada clasamentului este, anul acesta, rivala ei de o viata, Angelina Jolie.

Schimbari importante pe litoral, din aceasta vara. Comerciantii sunt cei mai afectati

Regulamentul de functionare a unitatilor de alimentatie publica al noului sezon estival a fost aprobat, vineri, scrie cugetliber. ro. Printre principalele modificari se numara disparitia standurilor.

Cele mai frumoase insule din lume, care par decupate din paradis: doua dintre ele sunt aproape de Romania

Cele mai frumoase insule din lume, potrivit TripAdvisor , se afla in colturi diferite ale lumii, insa doua dintre ele aproape de Romania. Deci, cel mai probabil ai fost aici, iar daca nu, acum ai un motiv si mai bun. Curios sa afli care sunt insulele.

Printul Charles a facut spectacol. A urcat pe scena alaturi de cei mai cunoscuti artisti britanici pentru a interpreta rolul lui Hamlet (VIDEO)

Printul Charles a facut spectacol. A urcat pe scena alaturi de cei mai cunoscuti artisti britanici pentru a interpreta rolul lui Hamlet. Reprezentatia a avut loc in orasul natal al lui William Shakespeare,.

Povestea baronului Philippe de Rothschild: pilot de curse, scenarist si dramaturg, poet si unul dintre cei mai de succes producatori de vin din lume

Baronul Philippe de Rothschild este unul dintre membrii dinastiei bancare Rothschild a carui viata pare desprinsa din filme: a fost pilot de curse, scenarist si dramaturg, producator de film, poet si unul dintre cei mai de succes producatori de vin din lume. A fost arestat in Algeria, averea i-a cost confiscata, dar a luat-o de la capat si si-a trait pasiunea pentru vinuri pana la moarte.

Bogatii care vor sa ajunga primari. Cum au facut avere cei mai instariti candidati inscrisi pentru alegerile locale din 2016

Multi dintre oamenii politici care si-au anuntat candidatura pentru alegerile locale din 5 iunie 2016 au averi insemnate. Adevarul va propune o analiza a modului in care s-au imbogatit cei mai instariti candidati la primariile din orasele Romaniei.

Care sunt locurile cu cea cea mai clara apa din lume: Lacul Albastru si insula Hvar se afla pe lista

De cate ori nu vi s-a intamplat sa vizitati o plaja sau un lac si sa fiti dezamagiti de apa neclara? Iata unde puteti merge pentru cea mai clara apa din lume, conform Adevarul.

Cele mai frumoase circuite turistice din Romania: trasee care iti ofera prilejul sa descoperi altfel tara in care traiesti FOTO VIDEO

Circuitele turistice reprezinta un mod eficient de a-ti organiza un concediu, dar si un prilej de a descoperi altfel tara in care traiesti. Fie ca este vorba despre turul cetatilor medievale din Romania sau al bisericilor de lemn din Maramures, incluse in patrimonial cultural UNESCO, sau despre un tur al tarii de 10 zile, iata cateva dintre cele mai frumoase circuite turistice pe care le puteti alege anul acesta.

CaN Romania. Cel mai tare slogan din aceasta campanie electorala

Vorbeste cu Mutu, cel mai tare slogan din aceasta campanie electorala. in ritmul asta o sa ajungem in cativa ani sa nu mai avem sloganuri, ci direct injuraturi, a spus.

AOAR: Legislatia fiscala din Romania este de opt ori mai stufoasa decat recomanda UE. Omoara startup-urile si firmele mici

Legislatia fiscala din Romania are peste 1. 600 de pagini, mult prea stufoasa in comparatie cu alte tari din Uniunea Europeana, care recomanda sa nu treaca de 200 de pagini. Una dintre consecintele majore ale legislatiei sufocante este ca loveste in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )