Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cine sunt liberalii care pun pe hartie proiectul de guvernare al marelui PNL

Adevărul Adevărul,
Cine sunt liberalii care pun pe hartie proiectul de guvernare al marelui PNL

Liberalii s-au impartit pe domenii si, coordonati de Catalin Predoiu, premierul din umbra al defunctului PDL, lucreaza la un proiect politic pentru intrarea la guvernare. Multi dintre cei care gandesc noua strategia politica a PNL sunt oameni care tot s-au perindat prin guverne in ultimii 10 ani. continuă pe Adevărul

Subiectiv: Guvernul din umbra al PNL. Cine se bate pentru portofoliile ministeriale

Razvan Dumitrescu a prezentat, in editia de vineri a emisiunii Subiectiv, cine sunt cei care se bat pentru a deveni ministri in Guvernul PNL, tot soiul de nume care erau in umbra si cand erau la.

Alina Gorghiu: Ne poate spune Parchetul cine sunt cei vinovati pentru blocarea votului din Diaspora?

Ar fi umilitor pentru romani ca dosarul privind votul din strainatate sa ramana uitat in vreun sertar, avertizeaza Alina Gorghiu, prim-vicepresedinte PNL. Intr-un comunicat remis HotNews. ro, Gorghiu sustine ca, pe langa recentele declaratii facute de Geoana si Vanghelie potrivit carora blocarea votului in Diaspora ar fi fost o strategie de campanie a lui Ponta, exista oameni care pot spune cum au decurs discutiile dintre membrii Biroului Electoral Central si fostii ministri de externe, Titus Corlatean si Teodor Melescanu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )