Libnet.ro
UNICEF

00:08

Cine sunt motii care i-au gasit pe supravietuitorii accidentului aviatic din Apuseni.

România Liberă România Liberă,
Cine sunt motii care i-au gasit pe supravietuitorii accidentului aviatic din Apuseni.

Tragedia aviatica produsa in Muntii Apuseni, soldata cu sapte victime, dintre care doi morti si cinci raniti, a evidentiat doua lucruri diametral opuse. Pe de o parte, debandada, incoerenta si incompetenta autoritatilor. Pe de alta, solidaritatea, omenia si spiritul de sacrificiu al oamenilor simpli din Muntii Apuseni. Trei dintre ei, simpli sateni din Pietreasa, comuna Horea, au devenit adevarati eroi dupa ce au reusit ceea ce parea imposibil: sa ii gaseasca pe supravietuitorii . continuă pe România Liberă

Aviatia romaneasca, condusa de AMATORI. Iata CINE SUNT cei care au avansat in functii cheie cu sprijin politic

Aviatia din Romania este condusa de niste amatori. CV-urile directorilor care iau decizii in acest domeniu arata negru pe alb ca acestia au ajuns in functii fara a avea pregatirea necesara. Avansarea in.

Cine sunt clujenii care incearca sa ajunga in Parlamentul European.

Alegerile pentru Parlamentul European au redeschis batalia politica dintre partidele clujene. In contextul in care Clujul este cel de-al doilea oras ca marime al Romaniei si, totodata, este cea mai mare comunitate controlata de Opozitie, mai toate partidele importante incearca sa propuna cate un clujean pe lista candidatilor pentru Parlamentul European. In prezent, exista doar doi politicieni clujeni care sunt membri ai Legislativului Uniunii Europene. Este vorba de europarlamentarul PDL, Rares .

Primul medic care a ajuns la supravietuitorii accidentului aviatic din Apuseni: Satenii merita sa fie numiti salvatori

Primul medic care a ajuns la supravietuitorii accidentului aviatic din Apuseni, Ziana Motora, paramedic voluntar la SMURD Cluj, a explicat, pas cu pas, intr-o conferinta de presa, in ce conditii a avut loc.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )