Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cine sunt procurorii care vor sa ii ia locul Alinei Bica, la conducerea DIICOT

Adevărul Adevărul,
Cine sunt procurorii care vor sa ii ia locul Alinei Bica, la conducerea DIICOT

Sase procurori candideaza pentru ocuparea functiei de procuror-sef al DIICOT, printre ei numarandu-se si seful interimar al institutiei Elena Hosu, a anuntat Ministerul Justitiei. Initial, isi depusesera candidatura sapte persoane, insa una dintre ele a renuntat luni, in ultima zi a perioadei de inscriere. continuă pe Adevărul

Cinci procurori DIICOT si unul DNA candideaza pentru fostul post al Alinei Bica

Cinci procurori, dintre care unul din DNA si ceilalti din DIICOT, precum si Giorgiana Hosu, actual sef interimar al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, si-au depus candidaturile pentru functia care i-a apartinut Alinei Bica.

EXCLUSIV. Seful ANI, Horia Georgescu, RETINUT in dosarul retrocedarilor. Ce declaratii facea in 2014, in legatura cu despagubirile de la ANRP. Cine sunt noii inculpati din dosar

Presedintele ANI, Horia Georgescu, este audiat, luni, la DNA, in calitate de suspect, in dosarul retrocedarilor de la ANRP. Si deputatul liberal Theodor Nicolescu este audiat de procurori. De altfel, toate persoanele care au facut parte din Comisia de retrocedari in perioada 2009-2011 vor fi audiate.

FOTO: Cine sunt jurnalistii pe care ii acuza Basescu de manipulare

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a acuzat, pe Facebook, mai multi jurnalisti de manipulare, in legatura cu redeschiderea Dosarului Mineriadei din 1990. Astfel, printr-o postare pe reteaua de socializare, Traian Basescu a negat informatiile potrivit carora a dorit inchiderea dosarului.

REVISTA PRESEI. Cine este romanul care a contribuit la realizarea documentarului controversat din Marea Britanie

In ziarele de marti, citim despre romanul care a contribuit la realizarea documentarului Vin Romanii, despre ancheta demarata de Parchet si SRI, care arata cum sunt contrafacute acte de identitate romanesti in Moldova, despre programul Prima Masina, dar si despre meciul din finala Ligii Nationale de hochei pe gheata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )