Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cine sunt retinutii din dosarul MediaPro: fiul Ruxandrei Ion, printre nume

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cine sunt retinutii din dosarul MediaPro: fiul Ruxandrei Ion, printre nume

Mai multi sefi financiari si directori din cadrul Studiourilor MediaPro au fost retinuti dupa audierile de ieri, facute de procurorii Parchetului Capitale. 11 dintre cei 32 de suspecti audiati au ajuns astfel in arest, potrivit paginademedia. ro. continuă pe Wall-Street Ro

Cine sunt prietenii din Romania ai lui Dugin, ideologul lui Putin

Nume de politicieni precum Ion Iliescu sau Adrian Nastase, de actori precum Dan Puric, dar si unele de jurnalisti sau ONG-isti apar pe o lista de prieteni ai Rusiei dezvaluita de grupul de hackeri rusi Humpty Dumpty - Shaltai Boltai, potrivit jurnalistilor de la siteul ucrainean Texty, citati de inLinieDreapta. ro.

Dosarul MediaPro. 11 angajati ai institutiei media, retinuti de procurori

In urma audierilor maraton facute de procurorii Parchetului Capitalei in dosarul MediaPro au fost retinuti 11 angajati al institutiei media. Opt dintre acestia au primit ordonante de retinere in cursul zilei de joi, in timp ce alti doi au fost retinuti vineri dimineata. Alte 32 de persoane sunt urmarite penal in acest dosar, in care prejudiciul se ridica la 15 milioane de lei.

Perchezitii in dosarul MediaPro. Peste 30 de persoane, urmarite penal pentru spalare de bani

Peste 30 de persoane sunt urmarite penal de procurorii Parchetului Capitalei pentru evaziune fiscala si spalare de bani in dosarul MediaPro. in acest sens, anchetatorii fac, joi, 41 de perchezitii in trei judete din tara si in Capitala.

41 de perchezitii in dosarul Mediapro, unde exista un prejudiciu de 15 milioane de euro. 32 de persoane, suspectate de evaziune si spalare de bani

Procurorii anticoruptie efectueaza, joi, 41 de perchezitii in Bucuresti, Ilfov, Dambovita, Arges si Braila, in dosarul Mediapro, conform B1 TV. 32 de persoane sunt suspectate de evaziune fiscala si spalare de bani, iar procurorii au 27 de mandate de aducere.

UPDATE. Mai multi directori din cadrul Mediapro, audiati de procurorii DNA. Prejudiciul, de 15 milioane de euro

Procurorii anticoruptie efectueaza, joi, 41 de perchezitii in Bucuresti, Ilfov, Dambovita, Arges si Braila, in dosarul Mediapro, conform B1 TV. 32 de persoane sunt suspectate de evaziune fiscala si spalare de bani, iar procurorii au 27 de mandate de aducere.

11 persoane au fost retinute in dosarul MediaPro, in urma audierilor de la Politia Capitalei

11 suspecti au fost retinuti pana acum in dosarul MediaPro, in urma audierilor de la Politia Capitalei. Sotul Loredanei Groza, Andrei Boncea, a fost adus cu mandat la politie si audiat, alaturi de mai multi.

Probleme pentru Adrian Sarbu: 41 de perchezitii au loc in dosarul Mediapro, fiind suspectate infractiuni de evaziune fiscala si spalare de bani

Procurorii Parchetului Capitalei si politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti efectueaza, joi, 41 de perchezitii in dosarul Mediapro, informeaza B1 TV. Potrivit informatiilor.

Perchezitii ample in dosarul Mediapro: 32 de persoane urmarite penal

Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a inceput urmarirea penala fata de 32 de persoane din grupul Mediapro, suspectate de savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala si spalare de bani, potrivit Hotnews. ro, care mentioneaza ca s-au desfazurat.

Mandat de aducere pentru 27 de persoane din grupul Mediapro / 32 de persoane urmarite penal pentru evaziune fiscala si spalare de bani

Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a inceput urmarirea penala fata de 32 de persoane din grupul Mediapro, suspectate de savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala si spalare de bani.

UPDATE. DNA preia anchetarea tuturor plangerilor din dosarul Votul in diaspora. Sunt suspectate fapte de coruptie.

DNA preia anchetarea tuturor plangerilor din dosarul Votul in diaspora. Sunt suspectate fapte de coruptie. DNA a cerut procurorului general Tiberiu Nitu transferarea dosarului privind votul din diaspora deoarece au aparut indicii potrivit carora inalti demnitari au comis fapte conexe celor de coruptie pentru a impiedica sute de mii de romani sa-si exercite dreptul la vot. Tiberiu Nitu a acceptat solicitarea DNA.

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )