Libnet.ro
UNICEF

23:00

CIO Council: Peste 60% dintre companiile mari din Romania folosesc cloud. In 2017 vor folosi toate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
CIO Council: Peste 60% dintre companiile mari din Romania folosesc cloud. In 2017 vor folosi toate

In jur de 61% dintre companiile din Romania utilizeaza servicii de cloud computing public sau privat), iar pana in 2017, toate companiile mari vor utiliza cel putin o forma de cloud computing, reiese dintr-un studiu al CIO Council Asociatia. continuă pe Wall-Street Ro

Toate companiile mari din Romania, cel putin cele private, vor utiliza solutii de cloud computing pana in 2017, studiu CIO Council

Este de asteptat ca pana in anul 2017 toate companiile mari si foarte mari din Romania cel putin cele din sectorul privat) sa utilizeze sub o forma sau alta cloud computing-ul ca forma principala de folosire a instrumentelor IT, arata datele unui studiu realizat de CIO Council, asociatie ce reuneste 80 de membri care au detinut sau detin functii de directori IT in marile corporatii locale. Cloud computing-ul este tehnologia care permite stocarea, procesarea si utilizarea datelor pe computere si sisteme de calcul aflate la distanta, prin intermediul unei conexiuni de internet. La acest studiu au participat 107 companii din Romania, 48% dintre acestea cu afaceri de peste 100 milioane de euro si 58% cu un buget de IT de peste un milion de euro.

REZULTATE BAC 2013 BUZAU. Promovabilitatea la bacalaureat este de peste 60%.

Promovabilitatea la bacalaureat este de 63,99 la suta in judetul Buzau, cu peste zece procente mai mare decat anul trecut, informeaza Mediafax. Zece candidati au obtinut media 10, dintre care noua sunt de la Colegiul Bogdan Petriceicu Hasdeu, Potrivit inspectorului scolar general adjunct al Inspectoratului Scolar Judetean ISJ) Buzau, Geta Burducea, procentul de promovabilitate inainte de contestatii este 63. 99, peste 70 la suta dintre candidatii din sesiunea actuala promovand examenul. La .

Peste 60% din absolventii actualei promotii de clasa a XII-a au reusit sa promoveze examenul de bacalaureat

Peste 60% dintre absolventii actualei promotii de clasa a XII-a 62,32%) si 30,82% din absolventii promotiilor anterioare au reusit sa promoveze Bacalaureatul, dupa cum reiese dupa centralizarea a 98,3% din.

Bacalaureat 2013, rezultate partiale: Peste 60% din absolventii actualei promotii de clasa a XII-a au reusit sa promoveze examenul

Peste 60% dintre absolventii actualei promotii de clasa a XII-a 62,32%) si 30,82% din absolventii promotiilor anterioare au reusit sa promoveze Bacalaureatul, dupa cum reiese dupa centralizarea a 98,3% din.

Peste 60 de angajati ai Postei din Vaslui si-au depus cereri de demisii

Peste 60 de angajati ai Postei Vaslui au solicitat disponibilizarea colectiva, in ultimele zile, din cauza salariilor mici si a volumului crescut de activitate, numarul mare de cereri de concediere fiind motivat si de acordarea unor salarii compensatorii, anunta Mediafax.

Vaslui: Peste 60 de angajati ai Postei si-au dat demisia, din cauza salariilor mici.

Peste 60 de angajati ai Postei Vaslui au solicitat disponibilizarea colectiva, in ultimele zile, din cauza salariilor mici si a volumului crescut de activitate, relateaza Mediafax. Potrivit Oficiului Judetean de Posta OJP) Vaslui, solicitarile de disponibilizari colective au fost depuse, in general, de catre factori postali din mediul rural care incearca sa profite de cele pana la 30 de salarii compensatorii acordate de catre companie. Este surprinzator ca numarul angajatilor care ne .

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )