Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ciocu mic! Dragnea il critica pe seful Statului Major pentru anuntul privind achizitia de rachete Patriot

B1 B1,
Ciocu mic! Dragnea il critica pe seful Statului Major pentru anuntul privind achizitia de rachete Patriot

Liderul PSD Liviu Dragnea l-a criticat, joi, pe seful Statului Major, generalul Nicolae Ciuca, pentru ca ar fi anuntat deja ca vor fi achizitionate rachete Patriot, el aratand ca e bine sa se astepte. continuă pe B1

Seful Statului Major: Romania va cumpara rachete americane Patriot

Seful Statului Major, generalul Nicolae Ciuca, a anuntat joi intr-o conferinta de presa ca Romania intentioneaza sa cumpere rachete americane Patriot, informeaza Digi24.

Romania va cumpara rachete americane Patriot, iar in vara participam la exercitii militare cu 40.000 militari din peste 20 de tari, in regiunea Marii Negre

Seful Statului Major, generalul Nicolae Ciuca, a anuntat joi intr-o conferinta de presa ca Romania intentioneaza sa cumpere rachete americane Patriot. in acelasi timp, Ministerul Apararii Nationale MApN) sustine, ca in perioada iunie-august, in regiunea Marii Negre, vor avea loc 18 exercitii internationale la care vor participa 40. 000 de militari din peste 20 de tari. La exercitiul din iulie, peste 25. 000 militari.

Mesaj important al sefului Statului Major General: Descurajarea oricarei potentiale agresiuni in Regiunea Marii Negre

Liderul militar al Armatei Romane, generalul Nicolae Ciuca, sef al Statului Major General, a postat un mesaj important pe pagina sa de Facebook. Joi, 20 aprilie, voi participa la ceremonia de Bun venit.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )