Libnet.ro
UNICEF

01:05

CIOLACU: Vom folosi toate parghiile democratice sa aparam votul romanilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CIOLACU: Vom folosi toate parghiile democratice sa aparam votul romanilor

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, marti seara, ca PSD va intra in Opozitie si va face ca mai dura opozitie de pana acum. Vom folosi toate parghiile democratice sa aparam votul romanilor si sa-i ferim de acest dezastru care o sa urmeze in Romania, a declarat Ciolacu,. continuă pe Ziarul Bursa

Ciolacu: O sa intram in opozitie si vom avea cea mai dura opozitie pe care a avut-o pana acum PSD

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat marti seara, la Antena 3, ca PSD va intra in opozitie si va face ca mai dura opozitie de pana acum. Vom folosi toate parghiile democratice sa aparam votul romanilor si sa-i ferim de acest dezastru care o sa urmeze in Romania, a declarat Ciolacu, conform News. ro.

Ciolacu avertizeaza guvernarea liberala: Vom avea cea mai dura opozitie pe care a avut-o pana acum PSD

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, marti seara, ca PSD va intra in Opozitie si va face cea mai dura opozitie de pana acum. Vom folosi toate parghiile democratice sa aparam votul romanilor si sa-i ferim de acest dezastru care o sa urmeze in Romania, a declarat Ciolacu.

PSD boicoteaza consultarile cu Klaus Iohannis. Marcel Ciolacu: Vom face o opozitie dura (VIDEO)

PSD boicoteaza intalnirea cu Klaus Iohannis, protocolul pentru stabilirea noului guvern. Marcel Ciolacu, presedintele partidului, a facut anuntul marti,in cadrul unei conferinte de presa.

Ciolacu: Vom vota impotriva desfiintarii Sectiei pentru investigarea infractiunilor din Justitie

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca social-democratii vor vota impotriva desfiintarii Sectiei pentru investigarea infractiunilor din Justitie, in cazul in care viitorul Guvern propune acest lucru, relateaza Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )