Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ciolos, catre internauti: Nu vindem Portul Constanta

România Liberă România Liberă,
Ciolos, catre internauti: Nu vindem Portul Constanta

Premierul Dacian Ciolos a raspuns, pe Facebook, internautilor care i-au pus intrebari. Unul dintre ei l-a intrebat pe seful Executivului daca va vinde Portul Constanta olandezilor, in schimbul aderarii la spatiul Schengen. continuă pe România Liberă

Dacian Ciolos: Nu am de gand sa vand nimic, nici portul Constanta si nici altceva. Speculatii iresponsabile/ Nu cred ca in situatia actuala Romania are nevoie de un acord cu FMI

Premierul Dacian Ciolos a interactionat weekendul acesta cu comentatorii de pe pagina sa de Facebook, raspunzadu-le la diferite intrebari. Cu aceasta ocazie, seful executivului a adresat si speculatiile privind vanzarea Portului Constanta, aratand ca zvonurile sunt false si nu se discuta despre vanzarea portului sau despre vreo alta vanzare de amploare. Ciolos a calificat afirmatiile drept speculatii iresponsabile care lovesc de fapt in Romania si invrajbesc oamenii.

Dacian Ciolos vrea sa le cedeze olandezilor Portul Constanta

Deputatul Bogdan Diaconu, presedintele Partidului Romania Unita PRU), considera ca premierul Dacian Ciolos a dat semnale in Olanda ca este dispus sa cedeze Portul Constanta in schimbul promisiunii intrarii Romaniei in Spatiul Schengen, potrivit unui comunicat al PRU trimis redactiei.

Se incearca privatizarea portului Constanta? Premierul Ciolos si ministrul Costescu se contrazic in declaratii

Premierul Dacian Ciolos si ministrul Transporturilor, Dan Costescu, au declaratii diferite pe subiectul privatizarii portului Constanta. Dacian Ciolos a raspuns direct criticilor venite in acest week-end .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )