Libnet.ro
UNICEF

00:08

Ciprul a blocat active de peste 5 miliarde de euro ale unor fosti manageri Laiki Bank

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ciprul a blocat active de peste 5 miliarde de euro ale unor fosti manageri Laiki Bank

Justitia cipriota a decis blocarea unor active de peste 5 miliarde de euro ale unor trei fosti directori ai Laiki Bank, a doua mare banca din Cipru, in prezent aflata in lichidare, a anuntat banca centrala de la Nicosia, transmite AFP, citat de. continuă pe Wall-Street Ro

Ciprul a blocat active de peste 5 miliarde de euro ale unor fosti directori ai Laiki Bank

Justitia cipriota a decis vineri blocarea unor active de peste 5 miliarde de euro ale unor trei fosti directori ai Laiki Bank, a doua mare banca din Cipru, in prezent aflata in lichidare, a anuntat banca centrala de la Nicosia, transmite AFP, citat de Mediafax. Administratorul special al Laiki Bank, Andri Antoniades, a obtinut autorizatie pentru luarea acestor masuri impotriva lui Andreas Vgenopoulos, Efthimios Bouloutas, Kyriakos Magiras, precum si a grupului elen Marfin Investment Group Holdings. Masurile, decise de un tribunal din Nicosia, au intrat deja in vigoare.

Cipru: Active de peste cinci miliarde de euro ale unor fosti directori ai Laiki Bank, blocate

Justitia cipriota a decis, ieri, blocarea unor active de peste cinci miliarde de euro ale unor trei fosti directori ai Laiki Bank, a doua mare banca din Cipru, in prezent aflata in lichidare, a anuntat banca centrala de la Nicosia, conform surselor de presa.

Cipru: Active de peste 5 miliarde de euro ale unor fosti directori ai Laiki Bank au fost blocate

Justitia din Cipru a decis vineri blocarea unor active de peste 5 miliarde de euro ale unor trei fosti directori ai Laiki Bank, a doua mare banca a tarii, in prezent aflata in lichidare. Administratorul special.

APDRP: Romania are la dispozitie peste 7 miliarde de euro fonduri europene, pentru dezvoltare rurala

Director adjunct al Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit APDRP), Nicolae Popa, spune ca in viitorul exercitiu financiar 2014-2020 Romania are la dispozitie peste 7 miliarde de euro fonduri.

Fondul Monetar International deblocheaza o noua transa de ajutor in valoare de 1,7 miliarde euro pentru Grecia

Fondul Monetar International FMI) a anuntat, vineri, ca va debloca o noua transa din ajutorul acordat Greciei in cadrul planului de salvare a tarii, in valoare de 1,7 miliarde euro, informeaza AFP.

Vola.ro, afaceri de peste 7 milioane euro in primele patru luni

Vola. ro, una dintre cele mai mari companii online de calatorii de pe piata din Romania, a realizat in primele patru luni ale acestui an o cifra de afaceri de 7,4 milioane euro, procesand in acest interval peste 35. 000 de tranzactii.

Vesti bune: Romania are 7,1 miliarde euro de la UE pentru dezvoltare rurala pana in 2020

Romania are la dispozitie 7,1 miliarde de euro fonduri europene pentru Strategia Nationala de Dezvoltare Rurala intre 2014-2020, a declarat Nicolae Popa, directorul adjunct al Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit APDRP), conform.

Primul protestatar ridicat in ianuarie 2012 din centrul Capitalei cere daune de peste 500.000 euro.

Primul protestatar ridicat de fortele de ordine si arestat preventiv dupa violentele petrecute in ianuarie 2012, in centrul Capitalei, cere statului daune de peste 500. 000 de euro, dupa ce a fost gasit nevinovat de catre instanta, informeaza Mediafax. Mihai Capatana 24 de ani), achitat de instanta pentru ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, a dat in judecata statul roman, prin Ministerul de Finante, si cere 10. 000 de lei daune materiale si 500. 000 de euro .

Primul protestatar ridicat in ianuarie 2012, din centrul Capitalei, cere daune de peste 500.000 euro

Primul protestatar ridicat de fortele de ordine si arestat preventiv, dupa violentele petrecute in ianuarie 2012, in centrul Capitalei, cere statului daune de peste 500. 000 de euro, dupa ce a fost gasit nevinovat.

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )