Libnet.ro
UNICEF

01:05

Circa 6.000 de curse aeriene, anulate in Statele Unite din cauza viscolului

Adevărul Adevărul,
Circa 6.000 de curse aeriene, anulate in Statele Unite din cauza viscolului

Aproximativ 6. 000 de curse aeriene sunt anulate, vineri si sambata, in Statele Unite din cauza viscolului, anunta site-ul de profil Flightaware, citat de CNN. continuă pe Adevărul

Circa 6.000 de curse aeriene, anulate in Statele Unite din cauza viscolului

22.000 de jihadisti, ucisi de coalitia condusa de Statele Unite contra gruparii Statul Islamic

Aproximativ 22. 000 de jihadisti au fost ucisi de coalitia condusa de Statele Unite contra gruparii Statul Islamic SI) din vara anului 2014, a declarat joi ministrul francez al apararii .

Evolutie excelenta a parteneriatului strategic intre Romania si Statele Unite, declara Lazar Comanescu

Ministrul afacerilor externe, Lazar Comanescu, a afirmat, marti, ca eliminarea vizelor pentru cetatenii romani care calatoresc in Statele Unite ale Americii reprezinta o tema aflata in permanenta pe agenda de discutii atunci cand au loc intalniri intre oficiali romani si americani.

Wizz Air anunta ca va introduce curse aeriene intre Bucuresti si Cluj Napoca din aceasta vara, la preturi care pornesc de la 39 de lei

Compania aeriana low-cost Wizz Air va introduce, incepand din iulie 2016, cursa Cluj-Napoca - Bucuresti, cu o frecventa de sase zboruri pe saptamana, pretul biletelor urmand sa porneasca de la 39 de lei. Coordonatorul de comunicare al Wizz Air, Doug Oliver, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa la Cluj Napoca, ca noua ruta va fi introdusa din 22 iulie, potrivit Mediafax.

Situatie exploziva la Chisinau. Statele Unite si UE fac apel la calm

Uniunea Europeana si SUA au facut apel la calm si dialog in depasirea situatiei tensionate de la Chisinau, unde mai multe mii de oameni s-au adunat miercuri seara in jurul cladirii parlamentului pentru a protesta impotriva guvernului condus de Pavel Filip, care a primit in aceeasi zi vot de incredere din partea legislativului, informeaza presa de la Chisinau, citat[ de Agerpres.

Faze Tari: Are 15 ani, dar arata ca strabunica; Un barbat din Statele Unite si-a umilit sotia, fortand-o sa mearga goala pe strazi; 80% din populatia acestui oras traieste in subteran

O pustoaica de sapte ani nu simte nici un pic de durere si nu oboseste niciodata. Olivia Farnsworth, o fetita de sapte ani din Marea Britanie, i-a uluit. O educatoare din Rusia, filmata in timp ce primea bani pentru o noapte de amor. Tanara risca acum sa-si piarda slujba. O tanara educatoare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )