Libnet.ro
UNICEF

12:00

Circulatia pe A2, A3 si 24 de drumuri nationale, in continuare blocata din cauza viscolului

B1 B1,
Circulatia pe A2, A3 si 24 de drumuri nationale, in continuare blocata din cauza viscolului

Circulatia rutiera continua sa fie blocata, luni dimineata, din cauza zapezii, pe tronsoane ale autostrazilor A2 Bucuresti Fetesti si A3 Bucuresti Ploiesti, precum si pe 24 de drumuri. continuă pe B1

Circulatia pe 24 de drumuri nationale, in continuare blocata din cauza viscolului: A2 si A3, redeschise partial

UPDATE 11:45 Circulatia pe A2 si A3 a fost redeschisa partial, informeaza B1 TV. Circulatia rutiera continua sa fie blocata, luni dimineata, din cauza zapezii, pe tronsoane ale autostrazilor A2 .

A1, A2, A3 si 26 de drumuri nationale sunt iNCHISE din cauza conditiilor meteo

Cele trei austrazi si 26 de drumuri nationale sunt inchise la aceasta ora, potrivit ultimei informari a Centrului Infotrafic, din cadrul Politiei Romane. Potrivit datelor primite de la structurile teritoriale.

16 drumuri nationale sunt inchise din cauza vremii nefavorabile.

Vicepremierul Gabriel Oprea a anuntat sambata, in jurul orei 15, ca mai multe drumuri nationale si judetene sunt inchise din cauza vremii nefavorabile. Iata lista acestora: A1 Bucuresti - Pitesti) A2 Bucuresti - Drajna) A2 Drajna - Fetesti) A3 Bucuresti - Ploiesti) DN 1B Mizil - Buzau) DN 1D Albesti - Urziceni) DN 2 Afumati - Focsani) DN 21 Calarasi - Slobozia) DN 22 Ramnicu Sarat - Braila) DN 23B Maicanesti - Ciorasti) DN 24D Varlezi - Intersectie cu DN 26) DN .

Braila: 4 drumuri nationale inchise, locuitorii din 12 comune izolati.

Patru din cele cinci drumuri nationale din judetul Braila, precum si 13 drumuri judetene sunt inchise, luni dimineata, din cauza zapezii, fiind izolate 12 comune cu 20 de sate apartinatoare, in timp ce opt localitati sunt nealimentate cu energie electrica, transmite Mediafax. Prefectul judetului Braila, Gheorghi Obreja, a declarat, luni, DN 23 Braila-Focsani, DN 22 Braila-Ramnicu Sarat, DN 21 Braila-Slobozia si DN 2 B Braila-Buzau sunt blocate. El a precizat ca DN 22 B Braila-Galati Dig a fost .

LIVE TEXT Situatia in tara: Circulatie blocata in continuare pe A2 si A3 si pe 24 de drumuri nationale. Traficul pe autostrada Bucuresti-Pitesti, redeschis

Circulatia rutiera continua sa fie blocata, luni dimineata, din cauza zapezii, pe tronsoane ale autostrazilor A2 Bucuresti - Fetesti si A3 Bucuresti - Ploiesti, precum si pe 24 de drumuri nationale, in timp ce traficul pe autostrada Bucuresti-Pitesti a fost redeschis, scrie agentia Mediafax.

LIVE TEXT Situatia in tara: Circulatie blocata in continuare pe A2 si A3 si pe 24 de drumuri nationale. Traficul pe autostrada Bucuresti-Pitesti, redeschis. Bucurestiul si Ilfovul ies de sub codul galben de viscol si ninsori

Circulatia rutiera continua sa fie blocata, luni dimineata, din cauza zapezii, pe tronsoane ale autostrazilor A2 Bucuresti - Fetesti si A3 Bucuresti - Ploiesti, precum si pe 24 de drumuri nationale, in timp ce traficul pe autostrada Bucuresti-Pitesti a fost redeschis, scrie agentia Mediafax. Ora 09. 00 Meteorologii au emis luni dimineata doua avertizari cod galben si portocaliu pentru ninsori viscolite, valabile pentru 11 judete.

Trafic intrerupt pe A2, A3 si 14 drumuri nationale.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza, luni seara, ca potrivit datelor primite de la structurile teritoriale de politie traficul rutier este intrerupt, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, pe tronsoanele a doua autostrazi precum si pe urmatoarele sectoare de drumuri nationale, astfel: - A2 Bucuresti Fetesti ; - A3 Centura Bucuresti Ploiesti; - DN 21A Baraganu judetul Constanta) Tandarei judetul Ialomita) ; - DN 22 .

Circulatia blocata pe A2, A3 si pe 24 de drumuri nationale

Centrul Infotrafic al Poli and tiei Romane a anuntat ca, in aceasta dimineata, traficul rutier este intrerupt, din cauza zapezii si a viscolului, pe tronsoanele a doua autostrazi and si a 24 de drumuri na and tionale.

UPDATE. Circulatia a fost inchisa pe A1, A2, A3 si 16 drumuri nationale

UPDATE 15:50 -Circulatia a fost intrerupta pe toate cele trei autostrazi, precum si pe 16 drumuri nationale, din cauza viscolului, potrivit Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din.

Autostrazile A2, A3 si 18 drumuri nationale sunt inchise. Pe alte 15 este restrictionat traficul greu

Traficul rutier este in continuare inchis pe autostrazile A2 Bucuresti - Fetesti si A3 Bucuresti - Ploiesti, precum si pe 18 drumuri nationale din sapte judete, iar pe alte 15 drumuri sunt restrictii pentru.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2438 seconds )