Libnet.ro
UNICEF

20:00

Circulatia blocata pe DN7: Doua persoane a decedat intr-un accident ce a implicat un microbuz in care se aflau 7 muncitori (VIDEO)

B1 B1,
Circulatia blocata pe DN7: Doua persoane a decedat intr-un accident ce a implicat un microbuz in care se aflau 7 muncitori (VIDEO)

UPDATE: Numarul persoanelor care si-au pierdut viata in accidentul rutier din judetul Valcea a crescut. 2 tineri au decedat in urma ciocnirii dintre cele doua vehicule. Un accident rutier a. continuă pe B1

Accident rutier grav pe DN7. Doua persoane au murit, o alta este grav ranita

Doua persoane au murit si o alta persoana a fost ranita grav, miercuri, intr-un accident rutier care a avut loc pe DN7, in zona localitatii Balota.

Atac cu cutitul, comis de o femeie dezechilibrata, intr-o statie de autobuz din Bruxelles: Cel putin doua persoane ranite

O femeie a ranit, luni dupa-amiaza, cu un cutit, cel putin doua persoane intr-o statie de autobuz din Uclee, la perfiria orasului Bruxelles. Din primele indicii, autoritatile spun ca nu este vorba despre un atac terorist, ci despre o agresiune comisa de o persoana dezechilibrata, anunta BFMTv. be.

A condus cu alcoolemie de peste 2 gr/l si a facut un accident. Doua persoane au fost ranite

Un conducator auto este trimis in judecata dupa ce, in 19 iulie, anul trecut, a fost autorul unui accident rutier, soldat cu doua victime. Acesta bause inainte de a urca la volan, alcoolemia stabilita prin analizele specifice fiind de 2,10 gr/l alcool pur in sange.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )