Libnet.ro
UNICEF

12:00

Circulatia feroviara, blocata intre Timisu de Sus si Predeal, din cauza unor copaci cazuti pe sine

B1 B1,
Circulatia feroviara, blocata intre Timisu de Sus si Predeal, din cauza unor copaci cazuti pe sine

Circulatia feroviara intre Timisu de Sus si Predeal a fost inchisa, miercuri, din cauza unor copaci cazuti pe ambele fire de circulatie. Cinci trenuri sunt oprite in gari si un altul pe traseu, informeaza. continuă pe B1

Circulatia feroviara, inchisa intre Timisu de Sus si Predeal. Sase trenuri, BLOCATE.

Circulatia feroviara intre Timisu de Sus si Predeal a fost inchisa, miercuri, din cauza unor copaci cazuti pe ambele fire de circulatie, in gabaritul caii ferate si pe linia de contact, cinci trenuri fiind oprite in gari si un altul pe traseu, informeaza Compania Nationala de Cai Ferate CFR, conform Mediafax. Astfel, trenul R 3002 care circula pe ruta Brasov - Bucuresti Nord stationeaza in gara Darste, IR 1745 Bucuresti Nord - Cluj Napoca si IR 1637 Bucuresti Nord - Brasov sunt oprite in .

Circulatia feroviara, blocata intre Brasov si Bucuresti, dupa ce un copac a cazut pe sine

Circulatia feroviara intre Brasov si Bucuresti este oprita, miercuri dimineata, din cauza unui copac care a cazut pe calea ferata intre Darste si Timisul de Jos. Se lucreaza la linia de contact si.

Circulatia feroviara, inchisa intre Brasov si Predeal

Circulatia feroviara intre Brasov si Predeal este inchisa pentru eliberarea gabaritului caii ferate de copacii cazuti intre statiile Darste-Timisu de Sus, pe firul II si Timisu de Sus-Predeal,.

Circulatie feroviara inchisa intre Timisu de Sus si Predeal, sase trenuri blocate

Circulatia feroviara intre Timisu de Sus si Predeal a fost inchisa, miercuri, din cauza unor copaci cazuti pe ambele fire de circulatie, in gabaritul caii ferate si pe linia de contact, cinci trenuri fiind oprite in gari si un altul pe traseu,.

Circulatia feroviara intre Brasov si Predeal, iNCHISA.

Circulatia feroviara intre Brasov si Predeal este inchisa pentru eliberarea gabaritului caii ferate de copacii cazuti intre statiile Darste-Timisu de Sus, pe firul II si Timisu de Sus-Predeal, informeaza, marti, Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA, transmite Mediafax. Potrivit sursei citate, echipele feroviare aflate la fata locului intervin cu drezine pantograf pentru taierea copacilor cazuti intre statii Darste - Timisu de Sus - Predeal, pe firul II. Trenul IR 1645 care circula in .

Circulatia feroviara intre Brasov si Bucuresti, reluata

Update 15:47 Circulatia feroviara reluata pe ambele fire intre Timisu de Sus si Predeal Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA anunta ca incepand cu ora 14:44, circulatia trenurilor a fost reluata in conditii normale de trafic pe firul I intre statiile Timisu de Sus - Predeal, garniturile circuland pe aceasta distanta cu locomotive electrice.

Circulatia feroviara intre Brasov si Bucuresti, oprita

Update 11:51 Circulatia feroviara intre Brasov si Predeal a fost reluata pe firul II Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA informeaza ca circulatia feroviara intre Brasov si Predeal a fost reluata incepand cu ora 11:02 pe firul II, dupa ce echipele feroviare au intervenit pentru taierea si indepartarea copacilor cazuti pe linia de contact si in gabaritul caii ferate, intre statiile Timisu de Sus - Predeal.

6 trenuri blocate intre Timisu de Sus si Predeal din cauza copacilor cazuti. Printre ele si doua care au plecat din Bistrita-Nasaud

Copacii cazuti pe sinele de cale ferata au blocat nu mai putin de sase trenuri intre Timisu de Sus si Predeal. Printre acestea se numara si doua care au plecat din Bistrita-Nasaud, unul de la Salva si altul de la Bistrita.

Circulatia feroviara intre Brasov si Predeal a fost inchisa

Circulatia feroviara intre Brasov si Predeal este inchisa pentru eliberarea gabaritului caii ferate de copacii cazuti intre statiile Darste - Timisu de Sus firul II) si Timisu de Sus - Predeal firul II, firul I fiind inchis pentru lucrari de reabilitare), a anuntat Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA, potrivit Agerpres.

VIDEO Circulatia feroviara intre Brasov si Predeal a fost inchisa

Circulatia feroviara intre Brasov si Predeal este inchisa pentru eliberarea gabaritului caii ferate de copacii cazuti intre statiile Darste - Timisu de Sus firul II) si Timisu de Sus - Predeal firul II, firul I fiind inchis pentru lucrari de reabilitare), a anuntat Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA, potrivit Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )