Libnet.ro
UNICEF

16:30

Circulatia feroviara intre Brasov si Bucuresti, oprita

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Circulatia feroviara intre Brasov si Bucuresti, oprita

Circulatia feroviara intre Brasov si Bucuresti este oprita, in aceasta dimineata, dupa ce in timpul noptii un copac a cazut pe calea ferata intre Darste si Timisul de Jos. continuă pe Ziarul Bursa

Circulatia feroviara intre Brasov si Bucuresti, oprita

Update 11:51 Circulatia feroviara intre Brasov si Predeal a fost reluata pe firul II Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA informeaza ca circulatia feroviara intre Brasov si Predeal a fost reluata incepand cu ora 11:02 pe firul II, dupa ce echipele feroviare au intervenit pentru taierea si indepartarea copacilor cazuti pe linia de contact si in gabaritul caii ferate, intre statiile Timisu de Sus - Predeal.

Circulatia feroviara intre Brasov si Predeal, iNCHISA.

Circulatia feroviara intre Brasov si Predeal este inchisa pentru eliberarea gabaritului caii ferate de copacii cazuti intre statiile Darste-Timisu de Sus, pe firul II si Timisu de Sus-Predeal, informeaza, marti, Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA, transmite Mediafax. Potrivit sursei citate, echipele feroviare aflate la fata locului intervin cu drezine pantograf pentru taierea copacilor cazuti intre statii Darste - Timisu de Sus - Predeal, pe firul II. Trenul IR 1645 care circula in .

Circulatia feroviara intre Brasov si Predeal a fost inchisa

Circulatia feroviara intre Brasov si Predeal este inchisa pentru eliberarea gabaritului caii ferate de copacii cazuti intre statiile Darste - Timisu de Sus firul II) si Timisu de Sus - Predeal firul II, firul I fiind inchis pentru lucrari de reabilitare), a anuntat Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA, potrivit Agerpres.

VIDEO Circulatia feroviara intre Brasov si Predeal a fost inchisa

Circulatia feroviara intre Brasov si Predeal este inchisa pentru eliberarea gabaritului caii ferate de copacii cazuti intre statiile Darste - Timisu de Sus firul II) si Timisu de Sus - Predeal firul II, firul I fiind inchis pentru lucrari de reabilitare), a anuntat Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA, potrivit Agerpres.

VIDEO Circulatia feroviara intre Brasov si Predeal a fost reluata la ora 19:00

STIRE ACTUALIZATA Circulatia feroviara intre Brasov si Predeal a fost reluata, incepand cu ora 19:00, dar traficul feroviar pe raza judetelor afectate de vremea nefavorabila se desfasoara in continuare in conditii de ploi abundente, ninsoare si vant puternic, a anuntat Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA, potrivit Agerpres.

Circulatia feroviara intre Brasov si Bucuresti, reluata

Update 15:47 Circulatia feroviara reluata pe ambele fire intre Timisu de Sus si Predeal Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA anunta ca incepand cu ora 14:44, circulatia trenurilor a fost reluata in conditii normale de trafic pe firul I intre statiile Timisu de Sus - Predeal, garniturile circuland pe aceasta distanta cu locomotive electrice.

Circulatia feroviara intre Brasov si Predeal, inchisa din cauza unor copaci cazuti pe calea ferata

Circulatia feroviara intre Brasov si Predeal este inchisa, dupa ce mai multi copaci au cazut pe calea ferata din cauza vantului, informeaza Mediafax. Copacii au cazut intre statiile Darste - Timisu de.

Circulatia feroviara, blocata intre Brasov si Bucuresti, dupa ce un copac a cazut pe sine

Circulatia feroviara intre Brasov si Bucuresti este oprita, miercuri dimineata, din cauza unui copac care a cazut pe calea ferata intre Darste si Timisul de Jos. Se lucreaza la linia de contact si.

UPDATE Trenurile pe relatia Brasov - Bucuresti au intarzieri de sase ore din cauza copacilor cazuti pe linii

Circulatia feroviara intre Brasov si Bucuresti a fost oprita miercuri dimineata mai multe ore dupa ce in timpul noptii un copac a cazut pe calea ferata intre Darste si Timisul de Jos. Acum, trenurile incep sa plece din gara Brasov, insa va mai dura, mai ales ca trenul care ar fi trebuit sa plece la 5. 31 din Brasov, este inca in gara, au spus pentru HotNews oficiali ai CFR Brasov. UPDATE: CFR a dat in jurul orei 11. 30 un comunicat de presa in care informeaza ca circulatia a fost reluata.

Trenurile pe relatia Brasov - Bucuresti au intarzieri de sase ore din cauza copacilor cazuti pe linii

Circulatia feroviara intre Brasov si Bucuresti a fost oprita miercuri dimineata mai multe ore dupa ce in timpul noptii un copac a cazut pe calea ferata intre Darste si Timisul de Jos. Acum, trenurile incep sa plece din gara Brasov, insa va mai dura, mai ales ca trenul care ar fi trebuit sa plece la 5. 31 din Brasov, este inca in gara, au spus pentru HotNews oficiali ai CFR Brasov.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )