Libnet.ro
UNICEF

16:00

Circulatia trenurilor Eurostar, suspendata din cauza unui incendiu provocat de un fulger.

România Liberă România Liberă,
Circulatia trenurilor Eurostar, suspendata din cauza unui incendiu provocat de un fulger.

Circulatia trenurilor Eurostar a fost suspendata in noaptea de joi spre vineri, dupa ce o cladire situata la intrarea in tunelul de sub Canalul Manecii a luat foc din cauza unui fulger, anunta BBC News, citata de Mediafax. Incidentul s-a produs in apropiere de orasul Ashford, in comitatul britanic Kent, unde fulgerul a provocat pene de electricitate. Eurostar a postat un mesaj pe Twitter, anuntand ca patru trenuri - trei dinspre Londra si unul venind dispre Paris - au fost oprite. Compania a . continuă pe România Liberă

Accident pe DN 65 din cauza unui sofer vitezoman

Accident pe DN 65, Pitesti-Slatina, in localitatea Lunca Corbului, din cauza unui sofer vitezoman. Barbatul, care conducea un camion, a patruns pe contrasens si s-a oprit intr-un autoturism care era condus regulamentar.

Accident pe DN 7, in comuna Bascov, din cauza unui sofer neatent

Un barbat din Ramnicu Valcea a pornit, ieri dimineata, de acasa, catre un spital din Bucuresti, unde trebuia sa-si interneze copilul, fiind programat pentru o interventie chirurgicala. in comuna Bascov, soferul unui Ford i-a taiat calea si impactul a fost inevitabil.

OMS: 7 milioane de persoane au murit in 2012 din cauza aerului poluat

Organizatia mondiala a sanatatii avertizeaza asupra necesitatii unor masuri urgente pentru reducerea emisiilor toxice, aratand ca sapte milioane de persoane din intreaga lume au murit in 2012 din cauza.

Explozie la Galati. O casa s-a facut scrum in aceasta dimineata, din cauza unei butelii montate gresit

O casa din Galati s-a facut scrum in aceasta dimineata, din cauza unei explozii la o butelie montata gresit. Deflagratia s-a produs in momentul in care, proprietara, o batrana de 81 de ani, a vrut sa.

Pro TV, amendat cu 70.000 de lei, din cauza emisiunii lui Maruta.

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a amendat PRO TV, cu 70. 000 de lei, din cauza emisiunii La Maruta, in care Oana Lis a povestit cum ar fi fost abuzata sexual de tatal ei, pe cand avea varsta de 15 ani, relateaza Mediafax. Amenda a fost aplicata la propunerea presedintelui CNA, Laura Georgescu, fiind adoptata cu sapte voturi pentru Florin Gabrea, Narcisa Iorga, Valentin Jucan, Lorand Turos, Monica Gubernat, Laura Georgescu si Christian Mititelu) si trei voturi impotriva .

Zborurile de pe aeroporturile germane au fost anulate din cauza unei greve

Zborurile de pe sapte aeroporturi germane au fost anulate din cauza unei greve, numai in Frankfurt 550 de zboruri nu au mai avut loc, scrie AFP.

Romania TV, amendata de CNA cu 20.000 de lei, din cauza limbajului injurios al lui Corneliu ...

Romania TV a primit o amenda de 20. 000 de lei de la Consiliul National al Audiovizualului CNA), din cauza limbajului injurios folosit de Corneliu Vadim Tudor in emisiunea Editie Speciala, difuzata pe 1 ianuarie, informeaza Mediafax. Potrivit CNA, in emisiunea de dezbatere Editie speciala, difuzata pe 1 ianuarie, de la ora 20. 00, invitatii Remus Cernea si Corneliu Vadim Tudor au intrat intr-o polemica pe tema legalizarii prostitutiei. In acest context, Corneliu Vadim Tudor a folosit un .

SCANDALOS. A stat doua zile cu copilul mort in casa, din cauza incompetentei institutiilor statului

O familie din localitatea vranceana Homocea a stat cu un bebelus mort in casa timp de doua zile. Oamenii erau disperati din cauza ca nicio institutie publica nu si-a asumat responsabilitatea de a transporta.

Un Airbus al Air France a aterizat de urgenta in Germania din cauza unei rachete

Un avion Airbus A380 al companiei Air France a fost nevoit sa aterizeze de urgenta in Germania din cauza inchiderii temporare a spatiului aerian al Kazahstanului pentru lansarea unei rachete, anunta compania Air France-KLM, citata de AFP.

Londra revizuieste un acord de coooperare nucleara cu Moscova din cauza crizei ucrainene

Marea Britanie revizuieste un acord de cooperare nucleara cu firma rusa de stat Rosatom, din cauza crizei din Ucraina. Departamentul pentru Energie si Modificari Climatice a anuntat ca acordul este analizat dupa interventia militara a Rusiei in Crimeea. Marea Britanie a semnat un pact cu Rosatom in septembrie, vizand sa ajute firma sa patrunda pe piata britanica. Rosatom a refuzat sa comenteze aceasta informatie, potrivit postului britanic.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )