Libnet.ro
UNICEF

23:00

Circulatie ingreunata pe drumurile din Botosani si Constanta.

România Liberă România Liberă,
Circulatie ingreunata pe drumurile din Botosani si Constanta.

Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca, din cauza vantului care a spulberat zapada pe partea carosabila, este restrictionata circulatia autovehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone, iar in unele situatii inclusiv a acelora de peste 3,5 tone, pe urmatoarele tronsoane ale unor drumuri nationale: -DN 24C Manoleasa Radauti Prut judetul Botosani) - restrictie pentru autovehiculele cu m. t. m. a mai mare de 7,5 tone ; - DN 29 Saveni Manoleasa . continuă pe România Liberă

Atentie, soferi! Circulatie inchisa temporar pe tronsoane din patru drumuri nationale din Botosani si Constanta

Potrivit ultimelor date furnizate de Centrul INFOTRAFIC al Politiei Romane, circulatia rutiera este inchisa temporar, duminica seara, pe tronsoane din patru dumuri nationale din judetele Botosani si Con.

Traficul este intrerupt pe tronsoane din A2 si 10 drumuri nationale. Circulatie restrictionata si pe 7 linii feroviare, aproape 100 de trenuri anulate

Traficul rutier este intrerupt sambata dimineata din cauza zapezii pe tronsoane din A2 si pe 10 tronsoane de drumuri nationale din judetele Constanta, Tulcea, Galati si Calarasi, anunta Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane IGPR). Potrivit datelor centralizate la 9:30, circulatia rutiera este intrerupta temporar pe tronsonul Lehliu - Fetesti al autostrazii A2 Bucuresti - Constanta). Si traficul feroviar este restrictionat din cauza zapezii, sambata dimineata, pe sapte linii, majoritatea din sud-est, iar 100 de trenuri sunt anulate, potrivit datelor centralizate de Ministerul Transporturilor la ora 9.

Circulatie inchisa temporar pe tronsoane din patru drumuri nationale din Botosani si Constanta

Circulatia rutiera este inchisa temporar, duminica seara, pe tronsoane din patru dumuri nationale din judetele Botosani si Constanta, in timp ce pe tronsonul Bucuresti - Fetesti al A2 este instituita restrictie de viteza de 50 km/h, informeaza Centrul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )