Libnet.ro
UNICEF

11:00

Circulatie iNTRERUPTA, din cauza precipitatiilor abundente, pe mai multe drumuri nationale

România Liberă România Liberă,
Circulatie iNTRERUPTA, din cauza precipitatiilor abundente, pe mai multe drumuri nationale

In urma precipitatiilor abundente mai multe drumuri din tara au fost inundate. Circulatia rutiera a fost deviata pe alte tronsoane. De asemenea, circulatia feroviara este intrerupta pe sectia de cale ferata 906, intre Pitesti si Curtea de Arges. continuă pe România Liberă

UPDATE. Circulatie iNTRERUPTA, din cauza precipitatiilor abundente, pe mai multe drumuri nationale

In urma precipitatiilor abundente mai multe drumuri din tara au fost inundate. Circulatia rutiera a fost deviata pe alte tronsoane. De asemenea, circulatia feroviara este intrerupta pe sectia de cale ferata 906, intre Pitesti si Curtea de Arges.

Circulatia pe DN1A, intrerupta din cauza ploii abundente

Circulatia rutiera pe DN1A este intrerupta pe ambele sensuri in zona localitatilor valcene Malaia si Voineasa, dupa ce, pe fondul precipitatiilor abundente din aceasta seara, pe carosabil au ajuns aluviuni si o cantitate mare de apa, informeaa centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Circulatie intrerupta pe mai multe drumuri din tara din cauza unor accidente, alunecari de teren sau lucrari in trafic

Circulatia pe mai multe drumuri din tara este intrerupta sau se circula cu restrictii de viteza din cauza unor accidente rutiere, alunecari de teren sau lucrari la carosabil.

Circulatia a fost blocata pe mai multe drumuri nationale din judetele Valcea, Hunedoara si Arges

Circulatia rutiera esta intrerupta pe mai multe drumuri din judetele Valcea, Hunedoara si Arges, din cauza viiturilor si a alunecarilor de teren, a anuntat miercuri Centrul Infotrafic din Politia Romana.

Zeci de persoane, evacuate dintr-o localitate gorjeana din cauza inundatiilor: 7 localitati din Prahova, afectate de caderile de apa

Sapte localitati din judetul Prahova au fost afectate de ploile torentiale din ultimele ore. Viitura a produs cele mai mari daune in comuna Provita de Jos, acolo unde mai multe tronsoane de drum, poduri si.

Mai multe state din Europa se confrunta cu ploi si inundatii: Belgia si Germania sunt cele mai afectate tari

Ploile abudente si inundatiile au facut ravagii si in restul Europei, Belgia si Germania numarandu-se printre cele mai afectate state. Trei furtuni consecutive au lovit centrul Belgiei, cauzand ca mai multe.

Datorita sau din cauza? Liviu Dragnea da lectii de gramatica in timpul comandamentului de urgenta (VIDEO)

Lectie de gramatica la Guvern. Vicepremierul Liviu Dragnea le-a cerut autoritatilor locale sa nu mai foloseasca prepozitia datorita atunci cand descriu cauzele inundatiilor, ci sa spuna din cauza.

Circulatia la metrou, data peste cap mai bine de o ora, din cauza unei defectiuni pe magistrala 2 (VIDEO)

Sute de oameni au intarziat marti la serviciu din cauza unei defectiuni tehnice la metrou, aparute pe magistrala 2, Pipera-Berceni. Peronul statiei Constantin Brancoveanu s-a umplut de fum, iar circulatia a fost.

Sute de persoane evacuate in Arges din cauza inundatiilor; apa atinge doi metri in unele zone

Sute de persoane au fost evacuate in urma inundatiilor din judetul Arges. Cea mai afectata este localitatea Bascov, unde apa atinge in unele zone doi metri, arata ultimele informatii furnizate de Prefectura Arges.

Raport CE: Romania are cele mai multe biserici pe cap de locuitor din UE. Romanii sufera de semianalfabetism in masa

Romania este statul cu cele mai multe biserici pe cap de locuitor, in timp ce infrastructura sa este cea mai inapoiata si oamenii sai cei mai saraci si mai needucati din Uniunea Europeana, arata al saselea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )