Libnet.ro
UNICEF

01:05

Citu: Costul cu pensiile in bugetul din 2021 creste deja cu aproape 8 miliarde de lei fata de anul trecut

Hotnews Hotnews,
 Citu: Costul cu pensiile in bugetul din 2021 creste deja cu aproape 8 miliarde de lei fata de anul trecut

Costul cu pensiile in bugetul din 2021 creste deja cu aproape 8 miliarde de lei fata de anul trecut, ceea ce inseamna 0,8% din PIB, a declarat luni premierul Florin Citu. La aceste costuri se adauga si cresterea alocatiilor, ajungandu-se la un plus in buget de 1,1% din PIB fata de anul trecut. continuă pe Hotnews

CITU: Costul cu pensiile in bugetul din 2021 creste cu aproape 8 miliarde de lei fata de anul trecut

Costul cu pensiile in bugetul din 2021 creste deja cu aproape 8 miliarde de lei fata de anul trecut, a declarat prim-ministrul Florin Citu, care a mai precizat ca tema indexarii pensiilor cu rata inflatiei va fi tratata potrivit legislatiei in vigoare.

Vesti bune pentru mii de angajati romani! Ce drept fundamental vor primi din 2021

Multi dintre noi cunosc pe cineva care a trebuit sa ia o pauza de la locul de munca. Mai ales in conditiile epuizarii. Termenul sindromul burnout a fost inventat in anii 1970 de psihologul american Herbert Freudenberger. Efectele acestui sindrom burnout sunt din ce in ce mai vizibile in ultimii ani, iar asta a determinat .

Florin Citu: Ne gandim la bugetul pe 2021 pentru doi ani de zile reformele introduse se vor intinde si in 2022 Vor creste cheltuielile cu investitiile (VIDEO)

Prim-ministrul Florin Citu a oferit mai multe detalii despre cum va arata bugetul pe 2021, despre care spune ca este gandit si in raport cu strategia pe 2022, in conditiile in care reformele planuite de.

Bugetul pe 2021 va avea efect pe doi ani de zile, anunta premierul Florin Citu

Premierul Florin Citu a declarat, luni, ca inca se poarta discutii pentru elaborarea proiectului Leg.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )