Libnet.ro
UNICEF

11:00

CJT a scos utilajele pe drumurile judetene. Nu sunt drumuri blocate in Timis

Adevărul Adevărul,
CJT a scos utilajele pe drumurile judetene. Nu sunt drumuri blocate in Timis

Pe parcursul noaptii trecute s-a actionat pe drumurile judetene cu 47 de utilaje si cu 733 tone de material antiderapant. Nu exista drumuri blocate in judetul Timis. continuă pe Adevărul

Bilantul codului portocaliu in Teleorman. Cinci drumuri judetene sunt partial blocate. 650 de oameni au ramas fara energie electrica

Cinci drumuri judetene sunt in continuare blocate pe anumite portiuni. Viscolul a lasat sase sate fara curent. La Videle, pompierii au iesit pe strazi la deszapezire. Judetul ramane sub incidenta de cod portocaliu pana diseara.

Interventii pentru inlaturarea zapezii si a poleiului in judetul Arad. Nu sunt drumuri blocate

Mai multe echipe de interventie au actionat in zilele de 24, 25 si 26 ianuarie, pe toate tronsoanele de drum din judetul Arad, unde s-au inregistrat caderi de zapada.

Galati: 19 drumuri blocate in continuare de zapada, 30 de localitati fiind izolate.

Sase drumuri nationale si 13 drumuri judetene continua sa fie blocate, luni dimineata, in judetul Galati, din cauza zapezii, 30 de localitati in care traiesc aproape 48. 000 de oameni fiind izolate, transmite Mediafax. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Galati, luni dimineata in judetul Galati sunt blocate sase drumuri nationale: DN 24D, intre km. 84 - 911 si 38 - 700, aici avand acces doar autospecialele de interventie, DN 25A, intre localitatea Lungoci .

53 de utilaje s-au chinuit sa scape de zapada drumurile judetene si nationale in weekend

Chiar daca Bistrita-Nasaud nu s-a numarat printre judetele care au primit atentionare de vreme rea, lucrurile nu au stat roz nici aici. Zapada care nu mai conteneste de vineri a scos drumarii la treaba, intervenindu-se cu peste 50 de utilaje weekendul acesta.

Drumuri blocate si accidente in Ungaria, din cauza unor ninsori puternice

Ninsori puternice au blocat drumuri in zone din vestul si sudul Ungariei vineri, cand s-au inregistrat mai multe accidente, relateaza MTI.

FOTO Drumuri blocate si accidente in Ungaria, din cauza unor ninsori puternice

Ninsori puternice au blocat drumuri in zone din vestul si sudul Ungariei vineri, cand s-au inregistrat mai multe accidente, relateaza MTI.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )