Libnet.ro
UNICEF

01:05

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe 2 - Urcare spectaculoasa pentru Irina Begu

Hotnews Hotnews,
 Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe 2 - Urcare spectaculoasa pentru Irina Begu

Castigatoare a turneului de la Praga, Simona Halep se mentine pe locul 2 in clasamentul WTA, cu 6. 356 de puncte acumulate. Irina Begu a inregistrat cea mai spectaculoasa urcare din randul sportivelor din Romania: a ajuns pe pozitia 70. continuă pe Hotnews

Simona Halep o invinge pe Irina Begu pentru un loc in finala

Calificare in finala turneului WTA de la Praga pentru Simona Halep dupa o victorie in doua seturi in semifinale cu Irina Begu, scor 7-6 2), 6-3.

Cum arata clasamentul WTA dupa turneul de la Praga

Salt important pentru Irina Begu in clasamentul WTA dupa semifinala atinsa in capitala Cehiei.

Avem cinci romance in Top 100 WTA: Irina Begu, urcare spectaculoasa

Competitia din Cehia a avut cinci sportive din Romania pe tabloul principal, dintre Ana Bogdan a avansat pana in sferturi, Irina Begu a jucat semifinala, iar Simona Halep a luat trofeul. Aceste rezultate se reflecta in noul clasament mondial.

Ce a spus Simona Halep dupa victoria superba de la WTA Praga. Declaratie demna de o campioana

Simona Halep s-a calificat in semifinale la WTA Praga dupa o victorie absolut impresionanta in fata Magdalenei Frech. A fost 6-2, 6-0 pentru jucatoarea din Romania, care si-a demonstrat clar valoarea superioara. Poloneza, in varsta de 22 de ani, este pe locul 174 in clasamentul WTA. Extrem de inspirata pe teren in timpul confruntarii cu .

Cand joaca Simona Halep finala de la WTA Praga. Organizatorii au anuntat ora de start

Simona Halep s-a calificat in finala turneului WTA International de la Praga, dupa ce a invins-o pe Irina Begu, scor 7-6 2), 6-3. in ultimul act de la Praga, Simona o va infrunta pe Elise Mertens, din Belgia, pentru al 21-lea titlu WTA al carierei. Organizatorii competitiei din Cehia au anuntat programul ultimei zile de .

Cati bani a castigat Simona Halep pentru victoria de la WTA Praga. A ajuns in semifinale, dar la buget nu prea se simte

Simona Halep a obtinut o noua victorie la WTA Praga, cu Magdalena Frech, scor 6-2, 6-0, si s-a calificat in semifinale la Praga. Este practic a treia oara cand Simona ajunge in penultimul act al unei competitii in acest sezon. Din tot atatea incercari! Prima data s-a intamplat la Australian Open, cand a si fost .

CTP, prima reactie dupa titlul castigat de Simona Halep la WTA Praga: Simona a invins pandemia!

Simona Halep a castigat la Praga al 21-lea trofeu al carierei, dupa 6-2, 7-5 cu Elise Mertens. A fost un turneu disputat in conditii foarte grele, la revenirea dupa pauza provocata de pandemia de coronavirus. Exact acest lucru l-a remarcat si Cristian Tudor Popescu intr-un interviu acordat pentru Digi 24. Celebrul jurnalist a declarat chiar .

Video. Simona Halep, lovitura zilei la Praga! Reactie senzationala din partea WTA

Simona Halep joaca din ce in ce mai bine la WTA Praga, asa cum si ea a explicat la ultimul intervu. in partida cu Irina Begu, din semifinalele competitiei de nivel International, Simona a dat multe lovituri spectaculoase. A controlat jocul, in special in setul doi, in care a fost intr-o permanenta ofensiva. Multe dintre .

Simona Halep, lovitura zilei la WTA Praga. Cum si-a dominat clar adversara

Simona Halep a inceput foarte bine partida cu Magdalena Frech, din sferturile de finala ale turneului de la Praga. A fost 6-2 pentru romanca in primul set. Iar Simona pare sa fi scapat de problemele medicale pe care le-a acuzat ieri, cand a si cerut interventia unui fizioterapeut. Halep a avut dureri in zona umerilor, dar .

Video. Simona Halep Magdalena Frech 6-2, 6-0. Calificare in semifinale dupa un meci perfect

UPDATE, ora 16:57 Simona Halep a invins-o pe Magdalena Frech, scor 6-2, 6-0, si se califica in semifinale la WTA Praga. O va infrunta pe invingatoarea dintre Irina Begu si Sara Sorribes Tormo. Simona Halep este in semifinale. Break Halep. Simona este aproape de semifinale. inca un break pentru Halep.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )