Libnet.ro
UNICEF

18:30

Claudiu Saftoiu: Pe Traian Basescu o sa-l ajunga din urma trecutul

Antena3 Antena3,
Claudiu Saftoiu: Pe Traian Basescu o sa-l ajunga din urma trecutul

Claudiu Saftoiu si Catalin Ivan au vorbit, joi, in cadrul emisiunii La Ordinea Zilei, despre cum ar putea arata in viitor relatia dintre Traian Basescu si justitie. O sa-l ajunga din urma trecutul. continuă pe Antena3

Traian Basescu: PMP a facut sa nu fie unanimitate la Hellvig. Ar fi fost ridicol! Au salvat democratia

Fostul presedinte Traian Basescu a venit astazi, din nou, la sediul PMP pentru a-i felicita pe cei cativa parlamentari ca au votat impotriva numirii in fruntea SRI a lui Eduard Hellvig, evitand, astfel, unanimitatea.

VIDEO. Traian Basescu: Putin vrea gurile Dunarii

Fostul presedinte Traian Basescu a mers din nou, miercuri, la sediul Partidului Miscarea Populara. La plecare Traian Basescu a declarat ca trebuie sa fim atenti la actiunile lui Vladimir Putin, a carui tinta este legata de gurile Dunarii.

Traian Basescu va fi chemat la AUDIERI la Parchetul General, in dosarul de santaj

Fostul presedinte Traian Basescu va fi chemat la audieri la Parchetul General, in calitate de suspect, in dosarul de santaj deschis de senatorul PSD Gabriela Firea. Anuntul a fost facut de jurnalistul.

Traian Basescu: Vladimir Putin vizeaza gurile Dunarii

Fostul presedintele Traian Basescu transmite ca un oficial US Army i-a confirmat afirmatiile din ultimele luni, cu privire la faptul ca Putin vizeaza gurile Dunarii. Venind dinspre un oficial militar, declaratia este foarte grava, sustine Basescu, iar Romania este cu adevarat in pericol.

Sorin Rosca Stanescu, obligat sa ii plateasca lui Traian Basescu daune morale de 100 de lei

Sorin Rosca Stanescu a fost obligat de instanta sa ii plateasca lui Traian Basescu o despagubire morala simbolica de 100 de lei in procesul in care fostul presedinte l-a dat in judecata pe fostul senator PNL, care spusese ca Basescu ar fi primit mita pentru sustinerea proiectului de la Rosia Montana, potrivit Mediafax.

Traian Basescu, din nou la sediul PMP: Tinta lui Vladimir Putin este legata de gurile Dunarii (VIDEO)

Traian Basescu a fost prezent joi la sediul PMP. La iesire, fostul presedinte a afirmat ca trebuie sa fim atenti la actiunile lui Vladimir Putin, a carui tinta este legata de gurile Dunarii. Fostul sef al.

Sorin Rosca Stanescu obligat sa ii plateasca daune morale lui Traian Basescu

Judecatoria sectorului 2 a decis ca fostul senator Sorin Rosca Stanescu sa plateasca lui Traian Basescu daune morale, dupa ce fostul presedinte a castigat procesul intentat jurnalistului in 2013 pentru declaratiile pe care le-a facut in legatura cu proiectul Rosia Montana.

Sorin Rosca Stanescu, obligat sa ii plateasca fostului presedinte Traian Basescu daune morale de 100 de lei

Sorin Rosca Stanescu a fost obligat de instanta sa ii plateasca lui Traian Basescu o despagubire morala simbolica de 100 de lei in procesul in care fostul presedinte l-a dat in judecata pe fostul senator PNL, care spusese ca Basescu ar fi primit mita pentru sustinerea proiectului de la Rosia Montana. Decizia apartine Judecatoriei Sectorului 2, insa nu este definitiva si poate fi contestata cu apel.

Ion Cristoiu, despre alegerile prezidentiale: Operatiunea din Diaspora a fost orchestrata de Traian Basescu?

A fost sau nu a fost orchestrat de Traian Basescu tot ce s-a intamplat in Disapora la alegerile prezidentiale? Aceasta este intrebarea la care jurnalistul Ion Cristoiu cauta raspuns prin intermediul.

Ar fi foarte bine daca procurorii l-ar lua pe Traian Basescu. CINE a beneficiat de fapt de spaga din Dosarul Microsoft in 2009

Ar fi foarte bine daca procurorii l-ar lua pe Traian Basescu. O spune premierul Victor Ponta care sustine ca fostul presedinte ar trebui sa raspunda in privinta denunturilor din dosarul Microsoft privind.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )