Libnet.ro
UNICEF

10:30

Client al unei banci, furat de un angajat, pentru un BMW X5

România Liberă România Liberă,
Client al unei banci, furat de un angajat, pentru un BMW X5

Un angajat al unei banci din Bucuresti a realizat transferuri bancare neautorizate din contul unui client pentru a-si cumpara masina, se arata intr-un comunicat DIICOT. continuă pe România Liberă

Angajatul unei banci, urmarit penal dupa ce a furat bani din contul unui client pentru a-si cumpara BMW X5

Angajatul unei banci din Bucuresti este urmarit penal dupa ce a furat bani din contul unui client pentru a-si cumpara un BMW X5. La inceputul lunii, salariatul bancii a decis sa transfere 200. 000 de lei din.

Angajatul unei banci din Bucuresti a furat sute de mii de lei din contul unui client

Angajatul unei banci din Bucuresti este cercetat penal pentru ca ar fi furat, cu ajutorul unui token, sute de mii de lei din contul unui client. Barbatul a cerut eliberarea unui nou token in numele clientului sau.

Fost ministru ucrainean: Fluxul de arme pentru protestatarii din Kiev trecea prin Moldova

Armamentul pentru protestatarii din Kiev, in 2013, era furnizat din strainatate si trecea inclusiv prin teritoriul Republicii Moldova, a declarat vineri, la Sevastopol, fostul ministrul ucrainean de Interne, Vitali.

Floria lanseaza Per Sempre, colectia de aranjamente florale pentru nuntile din 2015

Floria Events lanseaza colectia de aranjamente florale pentru nuntile din 2015, intitulata Per Sempre. Colectia este inspirata de farmecul Siciliei, cu accente de rosu Marsala, culoarea anului 2015. Colectia Per Sempre include aranjamente florale si buchete sofisticate, cu aer retro, realizate prin asocieri surprinzatoare de flori si pasteluri delicate. Colectia Floria Per Sempre poate fi admirata in acest weekend in cadrul targului de nunti Expomariage, ce se desfasoara la Marriott Grand Hotel.

Angajatii unei banci din Texas nu au mai vazut asa ceva in viata lor. Un batran a venit sa depuna 230 de kilograme de bani. Care era valoarea

Functionarii unei agentii bancare din Texas au fost uimiti cand un localnic a venit sa depuna aproape 230 de kilograme de monede de un cent. Barbatul, in varsta de 81 de ani, a pus deoparte banutii inca.

Ucraina: Lupte intense pentru aeroportul din Donetsk

Kievul a anuntat duminica respingerea, cu ajutorul tancurilor, a unei ofensive a rebelilor prorusi pe aeroportul din Donetk, in estul separatist al Ucrainei, in timp ce mii de persoane au manifestat in capitala ucraineana pentru victoria asupra insurgentilor.

LIVE VIDEO Ucraina: Lupte intense pentru aeroportul din Donetsk

Aeroportul din Donetsk continua sa fie duminica scena unor lupte grele, date intre separatistii pro-rusi care incearca sa obtina controlul asupra unitatii si militarii ucraineni, transmite AFP. Armata ucraineana sustine ca a respins ofensiva rebelilor pro-rusi iar o parte din oras este paralizata de bombardamente.

Ponta: Ne-am organizat foarte prost pentru votul din diaspora. Nu am putut demisiona, sa spun dupa mine potopul

Premierul Victor Ponta a recunoscut in emisiunea Lumini si Umbre, difuzata sambata seara B1 TV, ca Executivul pe care il conduce a organizat prost votul din diaspora, din luna noiembrie a anului trecut.

Fostul ministru Stanoevici, contestat pentru votul din diaspora la alegerile prezidentiale, a fost numit de Ponta secretar la Cultura

Bogdan Stanoevici, fost ministru delegat pentru Romanii de Pretutindeni, de profesie actor, a fost numit de premierul Ponta secretar de stat la Ministerul Culturii. Decizia de numire in functie a fost semnata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )