Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cluj: Barbat prins de politisti la aproape trei zile dupa ce a evadat

România Liberă România Liberă,
Cluj: Barbat prins de politisti la aproape trei zile dupa ce a evadat

Un barbat care evadase, duminica, din arestul preventiv al Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Cluj, a fost gasit de politisti, in noaptea de marti spre miercuri, intr-o localitate din apropiere de Cluj. continuă pe România Liberă

O noua avarie la reteaua de apa. Bacauanii sunt rugati sa-si faca provizii, deoarece orasul ar putea ramane pe uscat urmatoarele trei zile

Avariile la conducta care alimenteaza municipiul Bacau cu apa se tin lant. Dupa ce luni seara orasul a fost lasat brusc fara apa, pentru aproape doua zile, cand a cedat un racord in dreptul localitatii Barati, astazi, in apropierea localitatii Scorteni a fost anuntata o alta defectiune majora, care ar putea tine pe uscat intreg orasul pana la sfarsitul saptamanii.

Unul dintre cei mai bogati oameni ai lumii propune saptamana de munca de TREI zile

Magnatul mexican Carlos Slim Helu, presedintele companiei Telmex si cel mai bogat om din lume in perioada 2010-2013, propune introducerea saptamanii de lucru de trei zile.

Un cunoscut miliardar vrea introducerea saptamanii de lucru de trei zile. Ce argumente aduce

Magnatul mexican Carlos Slim Helu, presedintele companiei Telmex si cel mai bogat om din lume in perioada 2010-2013, propune introducerea saptamanii de lucru de trei zile, in scopul.

Carlos Slim, al patrulea cel mai bogat om din lume, propune introducerea saptamanii de lucru de trei zile

Magnatul mexican Carlos Slim Helu, presedintele companiei Telmex si cel mai bogat om din lume in perioada 2010-2013, propune introducerea saptamanii de lucru de trei zile, in scopul diminuarii somajului, stimularii turismului, educatiei si imbunatatirii calitatii vietii, relateaza Bloomberg, preluat de Mediafax.

Magnatul mexican Carlos Slim Helu propune introducerea saptamanii de lucru de trei zile. Este o solutie pentru transformarea civilizatiei

Presedintele companiei Telmex, mexicanul Carlos Slim Helu, propune introducerea saptamanii de lucru de trei zile. Acesta considera ca in acest fel se va diminua somajul, va stimula turismul,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )