Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cluj: O fata de 16 ani data disparuta si gasita dupa o zi, fusese batuta si abandonata pe camp

Hotnews Hotnews,
 Cluj: O fata de 16 ani data disparuta si gasita dupa o zi, fusese batuta si abandonata pe camp

O fata de 16 ani din comuna Cojocna, care a fost data disparuta si a fost gasita dupa o zi, a fost batuta si abandonata pe un camp. Politistii ancheteaza cazul si au un cerc de suspecti. continuă pe Hotnews

Minora de 16 ani, din Lugoj, care a fost data disparuta vineri seara, a fost gasita

Politistii Serviciului de Investigatii Criminale efectueaza verificari pentru depistarea unei minore de 16 ani, disparuta de pe raza municipiului Lugoj. La data de 4 octombrie, la ora 20,20, politistii.

Lugoj: O adolescenta de la un centru de plasament, data disparuta, dupa ce a plecat de la scoala si nu s-a mai intors FOTO

Politistii Serviciului de Investigatii Criminale fac verificari pentru depistarea unei minore, de 16 ani, disparuta de pe raza municipiului Lugoj. Fata locuieste intr-un centru de plasament, iar vineri a plecat la scoala si nu s-a mai intors.

O fata de 15 ani din Craiova a fost data disparuta, dupa ce a plecat dintr-un centru DGASPC pentru a merge la scoala si nu a mai revenit

O fata de 15 ani din Craiova a fost data disparuta, dupa ce vineri a plecat dintr-un centru al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) din localitate pentru a merge la scoala si nu a mai revenit.

Adolescenta de 16 ani din Cluj, care disparuse dupa ce a plecat la scoala, a fost gasita pe un camp. Informatiile socante gasite de anchetatori

Apar noi informatii despre tanara de 16 ani din Cluj care a disparut dupa ce a plecat la scoala. Dupa numeroase cercetari si cautari, ea a fost gasita ieri, abandonata pe un camp. Politistii care au.

Politistii sunt in alerta. O adolescenta de 16 ani a disparut fara urme din Lugoj

Politistii Serviciului de Investigatii Criminale efectueaza verificari pentru depistarea unei minore de 16 ani, disparuta de pe raza municipiului Lugoj. La data de 4 octombrie, la ora 20,20, politistii.

O adolescenta de 16 ani, depistata la volan pe un drum comunal

Politistii Sectiei de Politie Simian au depistat in ziua de 3 octombrie a. c. o adolescenta de 16 ani, din localitate, in timp ce conducea un autoturism pe DC 21, intre localitatile Dedovita Noua Valea Copcii din comuna mehedinteana Simian, fara a poseda permis de conducere.

Cum arata fiica lui Eminem la 23 de ani. Barbatii sunt innebuniti dupa Haillie Jade Scott

Eminem este una dintre emblemele muzicii rapp, iar fiica sa, Heillie Jade Scott, poate deveni una dintre emblemele frumusetii. in varsta de 23 de ani, tanara impresioneaza oriunde paseste. Cum arata Haillie Jade Scott, fiica lui Eminem, la 23 de ani Eminem 46 de ani) este cunoscut in intreaga lume datorita muzicii pe care o .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2536 seconds )