Libnet.ro
UNICEF

00:08

Cluj: Fostul consilier judetean Rares Pop, arestat preventiv pentru coruptie

B1 B1,
Cluj: Fostul consilier judetean Rares Pop, arestat preventiv pentru coruptie

Fostul consilier judetean clujean Rares Pop, seful teritorial al Inspectoratului pentru Controlul Traficului Rutier, retinut pentru fapte de coruptie, a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile. Rares Pop si. continuă pe B1

Seful Inspectoratului de Control in Traficul Rutier Cluj, Rares Pop, a fost arestat preventiv

Rares Pop, seful Inspectoratului de Control in Traficul Rutier Cluj, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile fiind acuzat de fapte de coruptie precum abuz in serviciu, luare de mita, santaj. Tribunalul Cluj a luat decizia in noaptea de joi spre vineri. Liberalul si-a dat demisia din functia de consilier judetean.

Cine este Rares Pop, liberalul arestat pentru coruptie si santaj

La doar o saptamana de la arestarea presedintelui PNL al Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu, un alt lider liberal a ajuns dupa gratii, tot pentru fapte de coruptie. Este vorba de seful Inspectoratului de Stat pentru Controlul Traficului Rutier Cluj, Rares Pop. Acesta devenise consilier judetean chiar in aceeasi zi in care a fost arestat Horea Uioreanu.

Liderul distributiei de etnobotanice din Romania a fost arestat preventiv. Curtea de Apel Alba a admis recursul procurorilor

Adrian Tanase, tanarul de 24 de ani considerat liderul distributiei de etnobotanice din Romania, a fost arestat preventiv dupa ce, in prima instanta, magistratii decisesera sa fie arestat la domiciliu.

Arad: Inspectorul fiscal suspectat de coordonarea unei retele de evazionisti, arestat preventiv

Inspectorul fiscal din Arad suspectat de coordonarea unei retele de evazionisti, din care faceau parte oameni de afaceri locali, a fost arestat preventiv, vineri, in timp ce alti trei membri ai retelei au fost plasati in arest la domiciliu, iar doi sunt cercetati sub control judiciar.

Omul de afaceri Dan Adamescu a fost arestat preventiv pentru dare de mita judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti

Milionarul Dan Adamescu a fost arestat preventiv, vineri, in dosarul in care este suspectat ca le-ar fi dat mita 20. 000 de euro judecatorilor Ion Stanciu si Elena Roventa, de la Tribunalul Bucuresti, pentru ca.

Omul de afaceri Dan Adamescu a fost arestat preventiv pentru dare de mita

Milionarul Dan Adamescu a fost arestat preventiv, vineri, in dosarul in care este suspectat ca le-ar fi dat mita 20. 000 de euro judecatorilor Ion Stanciu si Elena Roventa, de la Tribunalul Bucuresti, pentru ca.

Omul de afaceri Dan Adamescu afla astazi daca va fi arestat preventiv

Omul de afaceri Dan Adamescu afla vineri daca va fi arestat preventiv dupa ce magistratii Curtii de Apel Bucuresti CAB) vor lua in discutie propunerea procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie DNA) de arestare preventiva in dosarul in care este acuzat caa mituit doi judecatori cu 20. 000 de euro.

Adrian Radulescu, fostul consilier al lui Traian Basescu, candideaza la sefia PMP, la Congresul din 7 iunie

Presedintele PMP Dambovita, Adrian Radulescu, fostul consilier prezidential al lui Traian Basescu, va candida pentru functia de presedinte al PMP, la primul Congres organizat al formatiunii.

Fostul consilier prezidential, Adrian Radulescu, vrea la sefia PMP. Cine sunt potentialii adversari

Fostul consilier prezidential, Adrian Radulescu, cel care l-a sfatuit pe presedintele Traian Basescu privind achizitia terenului de la Nana, va candida pentru functia de presedinte al PMP, la primul Congres organizat al formatiunii.

Cluj: Consilier judetean PNL, urmarit penal pentru abuz in serviciu, santaj, mita si alte infractiuni

Consilierul judetean clujean Rares Vasile Pop PNL), inspector sef teritorial la Inspectoratul pentru Controlul Traficului Rutier, este urmarit penal de DNA pentru mai multe infractiuni, intre care abuz in serviciu in forma continuata cu obtinere de foloase necuvenite, santaj si luare de mita .

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )