Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cluj-Napoca: Rampa de gunoi de la Pata Rat a fost redeschisa.

România Liberă România Liberă,
Cluj-Napoca: Rampa de gunoi de la Pata Rat a fost redeschisa.

Rampa de gunoi a municipiului Cluj-Napoca de la Pata Rat, inchisa, marti, din dispozitia directorului societatii care o administreaza, Eugen Veres, a fost redeschisa miercuri dimineata, informeaza Mediafax. Eugen Veres, directorul SC Salprest Rampa, care administreaza rampa de gunoi de la Pata Rat, a declarat, miercuri, ca a dorit, prin interzicerea accesului masinilor de salubritate, sa traga un semnal de alarma asupra situatiei rampei municipiului Cluj-Napoca. Am fost contactat de catre . continuă pe România Liberă

Rampa de gunoi de la Pata Rat a fost inchisa, nu se mai pot depozita deseuri menajere

Rampa de gunoi a municipiului Cluj-Napoca de la Pata Rat a fost inchisa, marti, din dispozitia directorului societatii care o administreaza, Eugen Veres, astfel ca masinile de salubritate nu mai au unde depozita deseurile menajere.

Arhiepiscopul de Milano Angelo Scola, Doctor Honoris Causa al UBB Cluj-Napoca.

Arhiepiscopul de Milano, cardinalul Angelo Scola, rector al Universitatii Pontificale Laterane din Roma, a primit, miercuri, titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, pentru opera sa originala, de o valoare teologica unica, informeaza Mediafax. Rectorul Universitatii Babes-Bolyai UBB) din Cluj-Napoca, Ioan Aurel Pop, a declarat, miercuri, in Aula Magna, in cadrul ceremoniei de acordare a titlului de Doctor Honoris Causa cardinalului Angelo Scola, ca .

Ex-primarul Clujului Sorin Apostu a fost reaudiat: 40 de martori spun ca sunt nevinovat

Fostul primar din Cluj-Napoca, Sorin Apostu, trimis in judecata pentru acte de coruptie, a declarat luni, in timpul reaudierii sale de catre Curtea de Apel Targu Mures, ca este nevinovat in privinta acuzatiilor de coruptie care i se aduc si ca declaratia denuntatorului sau, Aspazia Droniuc, ar fi nula intrucat aceasta refuza sa fie audiata de instanta de judecata.

Concertul Deep Purple la Cluj: Care sunt cerintele trupei britanice

Membrii trupei britanice Deep Purple le-au cerut organizatorilor concertului pe care il vor sustine, vineri, pe stadionul Cluj Arena din Cluj-Napoca, sa li se asigure bere germana de calitate, o bere locala, dar si meniuri vegetariene.

FOTO VIDEO Cardinalul Scola, Doctor Honoris Causa la Cluj: Universitatea e ca un magazin cu autoservire unde fiecare cumpara ce vrea

Cardinalul Angelo Scola a primit miercuri, 5 iunie, la Cluj-Napoca, titlul de Doctor Honoris Causa din partea celei mai vechi universitati din Transilvania, ale carui baze le-au pus calugarii catolici din ordinul iezuitilor. Aceeasi distinctie o mai detin si fostul Papa Benedict al XVI-lea si Patriarhul de la Constantinopol, Bartolomeu I.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2283 seconds )