Libnet.ro
UNICEF

05:30

Un clujean a fost arestat dupa ce in locuinta sa au fost gasite peste 600 de tablete ecstasy

Adevărul Adevărul,
Un clujean a fost arestat dupa ce in locuinta sa au fost gasite peste 600 de tablete ecstasy

Un barbat suspectat de trafic de droguri din Cluj-Napoca, in locuinta caruia au fost gasite peste 600 de comprimate ecstasy, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. continuă pe Adevărul

Cluj: Barbat arestat dupa ce in locuinta sa au fost gasite peste 600 de comprimate ecstasy

Un barbat suspectat de trafic de droguri in municipiul Cluj-Napoca, in locuinta caruia au fost gasite peste 600 de comprimate ecstasy, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, informeaza DIICOT. Conform.

Un sofer roman a fost arestat in Marea Britanie: transporta droguri de 10 mil. euro

Un sofer roman care transporta brazi de Craciun din Olanda in Marea Britanie a fost arestat dupa ce in camion a fost gasit un pachet de cocaina cu valoarea de piata de 10 milioane de euro, relateaza site-ul de stiri britanic EADT24, scrie Mediafax .

Un sofer roman a fost arestat in Marea Britanie pentru ca transporta cocaina in camionul cu brazi de Craciun

Un sofer roman care transporta brazi de Craciun din Olanda in Marea Britanie a fost arestat dupa ce in camion a fost gasit un pachet de cocaina cu valoarea de piata de 10 milioane de euro, relateaza Medaifax.

Varul deputatului Mircea Rosca, Adrian Rotila, a fost arestat

Varul deputatului PNL Mircea Rosca, Adrian Rotila, cercetat de DNA pentru cumparare de influenta in forma continuata, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, dupa ce instanta a admis contestatia.

O scrisoare pierduta, care l-a inspirat pe Jack Kerouac in romanul Pe Drum, a fost descoperita dupa 60 de ani

O scrisoare pierduta, care a inspirat stilul literar al lui Jack Kerouac din romanul Pe Drum, a fost descoperita dupa 60 de ani. Scrisoarea, de 16000 de cuvinte, a fost redactata de scriitorul generatiei Beat, Neal Cassady si a fost considerata una dintre cele mai mari pierderi din istoria literara, relateaza The Independent.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )