Libnet.ro
UNICEF

11:30

CNADNR a acordat doua contracte in valoare de peste 140 milioane lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CNADNR a acordat doua contracte in valoare de peste 140 milioane lei

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) anunta ca astazi a fost comunicat rezultatul procedurii de atribuire a contractelor Proiectare si Executie Reabilitare DN 18 Moisei - Iacobeni pentru remedierea lucrarilor existente si finalizarea lucrarilor ramase de executat: Lot 1 Moisei - Borsa, km 131+627 - km 156+232 si Proiectare si Executie Reabilitare DN 18 Moisei - Iacobeni pentru remedierea lucrarilor existente si finalizarea lucrarilor ramase de executat: Lot 2 Borsa - Sesuri, km 156+232 - km 180+850, arata un comunicat transmis azi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Investitii de peste 80 milioane lei in Miercurea-Ciuc

Primaria municipiului Miercurea-Ciuc a pregatit un buget total de investitii de 82,1 milioane de lei pentru anul 2015, dupa cum ne-au declarat reprezentantii institutiei. Pentru lucrarile noi au fost alocate 46,5 milioane lei, in timp ce investitiile in desfasurare beneficiaza de 26,5 milioane lei, in timp ce alte 9 milioane lei intra la categoria alte cheltuieli, ne-au mai spus oficialii locali, subliniind: Cele mai mari investitii noi care vor fi derulate de primarie in acest an sunt reabilitarea termica a blocurilor, amenajarea de locuri de parcare, drum de acces si alei in zona Aleea Copiilor si cartierul Salciei, reabilitarea strazii Zsogodi Nagy Imre, precum si imbunatatirea accesibilitatii si amenajarea zonei turistice Harghita-Bai.

Romgaz si GDF Suez au semnat un contract de peste 44 milioane de lei pentru inmagazinarea subterana de gaze naturale

Societatea Nationala de Gaze Naturale Romgaz si GDF Suez Energy Romania au semnat un contract de 44,442 milioane de lei pentru inmagazinarea subterana de gaze naturale, transmite Agerpres. Contractul,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )