Libnet.ro
UNICEF

11:00

CNADNR liciteaza cu 6 milioane euro studiul pentru drumul expres Constanta-Braila

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CNADNR liciteaza cu 6 milioane euro studiul pentru drumul expres Constanta-Braila

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale CNADNR) organizeaza o licitatie pentru studiul de fezabilitate privind drumul expres Constanta-Tulcea-Braila, potrivit datelor publicate pe SEAP. continuă pe Ziarul Bursa

Ioan Niculae: Nu o cunosc pe Alina Bica si nu i-am dat 3,5 milioane euro pentru tergiversarea dosarului Romgaz

Patronul grupului InterAgro, Ioan Niculae, sustine printr-un comunicat de presa ca nu o cunoaste pe Alina Bica, fostul procuror sef al DIICOT, si nici nu i-a oferit, direct sau prin intermediari, suma de 3,5 milioane euro pentru tergiversarea dosarului Romgaz. Ioan Niculae mai sustine ca termenul de prescriptie la infractiunea de subminare a economiei nationale este de 30 de ani, motiv pentru care dosarul nu poate fi tergiversat atat timp. Reamintim ca un document al DNA, publicat de jurnalistul Robert Turcescu, arata ca fosta procuror-sef Alina Bica ar fi intervenit pentru solutionarea unui dosar in care este implicat Ioan Niculae, in schimbul unor avantaje. Ioan Niculae i-ar fi dat Alinei Bica 3,5 milioane euro mita pentru a scapa de dosarul in care este acuzat de subminarea economiei nationale.

Cat va costa studiul de fezabilitate pentru drumul expres Constanta - Tulcea - Braila

Studiul de fezabilitate pentru drumul expres Constanta - Tulcea - Braila va costa pana la 6,2 milioane de euro, constructia efectiva a soselei urmand sa coste peste 1 miliard de euro, potrivit Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR).

Contract de 17 milioane euro pentru amenajarea unui circuit turistic pe lacurile Floreasca si Tei

Primaria Capitalei va plati 17 milioane euro, cu TVA, pentru amenajarea unui circuit turistic pe lacurile Floreasca si Tei, proiectul cofinantat de UE vizand, printre altele, constructia de debarcadere, poduri, amfiteatre si a unei cladiri multifunctionale, precum si decolmatari si modernizari.

Programul Prima Casa a acordat finantari totale de 900 milioane euro in 2014

Programul Prima Casa a asigurat finantari totale de 900 milioane euro in acest an pentru aproximativ 25. 000 de garantii, inconditiile in care un credit mediu s-a situat la 36. 000 euro, iar preferinta pentru apartamentele cu trei camere a crescut.

Prima Casa: 25.000 garantii acordate in acest an, cu finantari totale de 900 milioane euro

Romanii au beneficiat in acest an de circa 25. 000 de garantii pentru achizitia de locuinte prin programul Prima Casa, primind finantari totale de 900 milioane euro, in conditiile in care un credit mediu s-a.

Sebastian Ghita ii auza pe Cozmin Gusa si Rares Bogdan ca au dirijat un furt de 20 milioane euro din bugetul statului

Sebastian Ghita a pornit razboiul cu Cozmin Gusa si Rares Bogdan. Acesta ii acuza pe sefii de la Realitatea TV ca au dirijat un furt de 20 milioane euro din bugetul statului, precizand totodata ca.

CE va recupera 102 milioane euro de la trei state membre reprezentand cheltuieli in cadrul PAC

O suma totala de 102 milioane de euro, reprezentand fonduri din cadrul politicii agricole a UE cheltuite in mod incorect de statele membre, va fi recuperata de Comisia Europeana de la Grecia, Irlanda si Slovenia, informeaza un comunicat de presa al Executivului comunitar.

Lichiditate de peste 5,4 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 24. 592,26 lei 5. 818,53 euro).

Dan Leasa, care a prejudiciat Marfin Leasing IFN cu 8,5 milioane euro, a fost trimis in judecata

Directia Nationala Anticoruptie a dispus trimiterea in judecata, in stare de libertate, a lui Dan Leasa, acuzat de de constituire a unui grup infractional si alte infractiuni prin care a a prejudiciat Marfin Leasing cu peste 8,5 mil. euro.

Lichiditate de aproape 3,73 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 16. 680,97 lei 3. 196,87 euro).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )