Libnet.ro
UNICEF

01:05

CNCD: 113 dosare admise in 2012; cele mai multe cazuri de discriminare, pe etnie si limba.

România Liberă România Liberă,
CNCD: 113 dosare admise in 2012; cele mai multe cazuri de discriminare, pe etnie si limba.

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) a constatat, anul trecut, savarsirea unor acte de discriminare in 113 cazuri, cele mai multe fiind pe criteriile etniei si limbii, si a aplicat 35 de amenzi in valoare totala de 114. 000 de lei, potrivit raportului pe 2012, citat de Mediafax. In 2012, CNCD a inregistrat 548 de petitii, numar care se incadreaza in dinamica ultimilor ani. Totodata, se observa ca, anul trecut, toate criteriile de discriminare prevazute de legislatie sunt . continuă pe România Liberă

Rezultate BAC 2013 Top 5 orase cu cele mai multe medii de 10 la bacalaureat. Care este cel mai bun liceu din tara

Rezultatele de la Bacalaureat 2013 au inregistrat doua premiere, de la introducerea camerelor de supraveghere in salile de examen si pana acum: avem un numar record de absolventi de liceu care au trecut BAC-ul cu medii de 10, iar promovabilitatea a crescut cu peste 11 puncte procentuale fata de anul trecut, fiind la nivel national de 55,4%. Cele mai multe medii maxime la BAC 2013 au fost obtinute de elevii din Iasi, oras urmat in acest top de Buzau. Vezi in articol liceele pe care le-au absolvit elevii cu 10 pe linie la examenele din acest an.

REZULTATE BAC 2013. Peste 1.500 de contestatii in Prahova, cele mai multe la limba romana

575 de candidati din Prahova au fost nemultumiti de rezultatele obtinute la probele scrise de la bacalaureat si au depus contestatii. Cele mai multe cereri de recorectare sunt pentru tezele de limba si literatura romana.

Rezultate Bacalaureat 2013. Peste 1.500 de contestatii in Prahova, cele mai multe la limba romana

575 de candidati din Prahova au fost nemultumiti de rezultatele obtinute la probele scrise de la bacalaureat 2013 si au depus contestatii. Cele mai multe cereri de recorectare sunt pentru tezele de limba si literatura romana.

Rezultate bacalaureat 2013 Salaj: topul probelor cu cele mai multe note de 10

Judecand dupa numarul de note de 10 obtinute de candidatii din Salaj participanti la prima sesiune a examenului de bacalaureat, cele mai usoare subiecte au fost, anul acesta, la biologie.

BAC 2013 Sibiu Au fost depuse 549 de contestatii, cele mai multe la limba romana

549 de contestatii au fost depuse in judetul Sibiu dupa prima sesiune a examenului de Bacalaureat 2013- Rezultatele finale vor fi afisate vineri, 12 iulie.

REZULTATE BAC 2013 Sibiu Au fost depuse 549 de contestatii, cele mai multe la limba romana

549 de contestatii au fost depuse in judetul Sibiu dupa prima sesiune a examenului de Bacalaureat 2013- Rezultatele finale vor fi afisate vineri, 12 iulie.

Rezultate BAC 2013. Targoviste, in topul 5 al oraselor cu cele mai multe medii de 10 la Bacalaureat

Rezultatele de la Bacalaureat 2013 au inregistrat doua premiere, de la introducerea camerelor de supraveghere in salile de examen si pana acum: avem un numar record de absolventi de liceu care au trecut BAC-ul cu medii de 10 122 de elevi), iar promovabilitatea a crescut cu peste 11 puncte procentuale fata de anul trecut, fiind la nivel national de 55,4%.

FOTO Cele mai catastrofale trotuare din Slatina au fost aduse la civilizatie

Dupa mai multe intarzieri din cauze mai mult sau mai putin obiective, lucrarea de reabilitare a celor mai impracticabile trotuare din municipiul Slatina a fost finalizata. Astfel, locuitorii orasului ce strabateau zilnic trotuarul de pe strada Cornisei aferent turnurilor GA 1-GA 5 pot rasufla de-acum usurati. Craterele omniprezente de pe aceasta cale de acces a fost adusa, dupa zeci de ani, la standarde demne de civilizatia anilor in care traim.

Mai multe gospodarii si strazi inundate la Arad, in urma unei ploi torentiale

Mai multe strazi si gospodarii din municipiul Arad au fost inundate, marti dupa-amiaza, in urma unei ploi torentiale, zeci de apeluri fiind inregistrate la 112 de la oameni care au solicitat interventia.

Arad: Mai multe gospodarii si strazi au fost inundate in urma unei ploi torentiale

In urma unei ploi torentiale, mai multe gospodarii si strazi din judetul Arad au fost inundate, marti dupa-amiaza. Potrivit Mediafax, la 112 au fost inregistrate zeci de apeluri de la persoane care au.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )