Libnet.ro
UNICEF

08:00

CNN: Mai multe celule teroriste au fost activate. Ofiterii francezi au ordin sa poarte armele tot timpul

Adevărul Adevărul,
CNN: Mai multe celule teroriste au fost activate. Ofiterii francezi au ordin sa poarte armele tot timpul

Ofiterii fortelor de ordine franceze au primit ordin sa renunte la activitatile pe retelele sociale sa poarte armele la ei tot timpul si pentru ca mai multe celule teroriste au fost reactivate in ultimele 24 de ore in Franta, a declarat sambata o sursa din politia franceza pentru CNN. continuă pe Adevărul

Atentat terorist in Franta. CNN: Mai multe celule teroriste au fost activate. Ofiterii francezi au ordin sa poarte armele tot timpul

Ofiterii fortelor de ordine franceze au primit ordin sa renunte la activitatile pe retelele sociale sa poarte armele la ei tot timpul si pentru ca mai multe celule teroriste au fost reactivate in ultimele 24 de ore in Franta, a declarat sambata o sursa din politia franceza pentru CNN.

Ofiterii francezi au primit ordin SA POARTE ARME tot timpul, dupa reactivarea mai multor CELULE TERORISTE

Ofiterii fortelor de ordine franceze au primit ordin sa poarte armele la ei tot timpul si sa renunte la activitatile pe retelele de socializare, pentru ca mai multe celule teroriste au fost reactivate in.

Un barbat banuit ca a transportat colete suspecte la mai multe redactii a fost arestat de politistii spanioli

Politia spaniola a arestat astazi la Madrid un barbat care ar fi transportat colete suspecte la sediile mai multor ziare spaniole, la cateva ore dupa atentatul de la sediul din Paris al saptamanalului satiric francez Charlie Hebdo, informeaza El Mundo.

Cele mai periculoase grupari teroriste din lume

Istoria terorismului nu incepe cu perioada contemporana si gruparile radicale din ultimii 100 de ani, dar cele mai periculoase grupari teroriste din lume din prezent par a avea o organizare bine elaborata, care pune probleme autoritatilor din statele care lupta impotriva acestui tip de radicalism.

Circulatie rutiera ingreunata pe mai multe drumuri din tara. DN7A, in judetul Hunedoara, a fost inchis

Traficul rutier este ingreunat pe mai multe drumuri nationale din opt judete, din cauza ninsorii si a ploii. DN7A, in judetul Hunedoara, a fost inchis, dupa ce mai multi copaci au cazut pe carosabil, iar DN.

Mai multe locuri de cult musulmane au fost vizate de atacuri in Franta

Mai multe lacasuri de cult musulmane au fost tinta unor atacuri care nu s-au soldat insa cu victime, in trei orase din Franta, incepand de miercuri seara, dupa atentatul sangeros impotriva saptamanalului satiric Charlie Hebdo, au anuntat joi surse judiciare, citate de AFP.

Manuel Valls anunta mai multe arestari in ancheta privind atacul de la Charlie Hebdo

Premierul Frantei, Manuel Valls, a anuntat, joi, ca au fost facute mai multe arestari in ancheta privind atentatul de la ziarul francez de satira Charlie Hebdo, relateaza AFP. Au fost mai multe retineri.

Mai multe companii de taxi din Bucuresti si Ilfov, amendate pentru o intelegere tacita

Mai multe companii de taxi din Bucuresti si Ilfov au fost amendate cu peste 2,2 milioane de lei pentru practici neconcurentiale. Firmele sanctionate s-au inteles sa aiba toate acelasi tarif pentru serviciile de.

Premierul francez anunta mai multe arestari in ancheta privind atacul de la Charlie Hebdo jesuischarlie

Premierul francez, Manuel Valls, a anuntat joi mai multe arestari in ancheta privind atacul sangeros impotriva saptamanalului Charlie Hebdo, scrie AFP. Au fost mai multe retineri in aceasta noapte, sunt are.

Un acoperis de bloc a cazut pe mai multe autoturisme din cauza vantului puternic

Pompierii mehedinteni intervin la aceasta ora pentru degajarea unui acoperis cazut pe mai multe autoturisme in Drobeta Turnu Severin.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2599 seconds )