Libnet.ro
UNICEF

01:05

Coalitia de guvernare, sedinta la sediul PSD. Ce spune Dragnea despre colaborarea cu Opozitia

România Liberă România Liberă,
Coalitia de guvernare, sedinta la sediul PSD. Ce spune Dragnea despre colaborarea cu Opozitia

La intrare in sediul PSD, Gabriel Oprea a declarat ca va UNPR va sustine in continuare Guvernul Ponta. continuă pe România Liberă

Ce spune Dragnea despre noul lider al senatorilor PSD

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, l-a felicitat pe Mihai Fifor pentru castigarea functiei de lider al grupului senatorial al social-democratilor, spunand ca are incredere in el pentru a gestiona aceasta pozitie si pentru a mentine unit acest grup, relateaza Mediafax.

Coalitia de guvernare se reuneste marti in sedinta, la sediul PSD

Coalitia de guvernare se reuneste marti in sedinta la sediul PSD, a anuntat Liviu Dragnea intr-o conferinta de presa, potrivit Agerpres. Maine marti n. r. ), la 10,00, o sa avem o intalnire a.

Liviu Dragnea, despre declaratia Alinei Gorghiu: Trec peste aceste atacuri. Stau in continuare cu mana deschisa si sper sa nu primesc pietre in cap (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a spus marti, dupa sedinta de coalitie, ca a citit ce a declarat copresedintele PNL Alina Gorghiu despre el, insa, cu toate acestea, el continua sa sustina.

Liviu Dragnea, despre o posibila demitere a lui Teodorovici

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, dupa sedinta senatorilor social-democrati, ca nu are motive sa fie nemultumit de ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, iar discutiile din PSD legate de activitatea ministrilor nu au ca scop o remaniere.

Mihai Fifor, despre schimbarile din PSD: Liviu Dragnea nu impune nimic

Mihai Fifor, noul lider al senatorilor din PSD, a declarat, luni, pentru PSnews. ro, ca presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, nu impune nimic, facand referire la zvonurile potrivit carora acesta ar.

Anuntul important facut de Liviu Dragnea despre noul Cod fiscal

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca noul Cod fiscal se afla intr-o procedura accelerata in Parlament, fiind asteptat sa treaca de plenul Senatului marti, iar joi de cel al.

Declaratie neasteptata a lui Liviu Dragnea despre Victor Ponta

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca Victor Ponta este primul premier care a avut curajul sa propuna, prin proiectul de Cod fiscal inaintat in Parlament, masuri fiscale care sa .

Ce spune Liviu Dragnea despre o REMANIERE a Guvernului Ponta. Ce nu exlude liderul PSD

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, a declarat, duminica, dupa intalnirea cu senatorii PSD, ca in partid nu s-a discutat posibilitatea remanierii unora dintre ministrii Guvernului Ponta.

Dragnea, despre Ponta si Codul Fiscal: A avut curaj sa propuna masuri care asigura cresterea economica

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, a declarat, luni, ca Victor Ponta este primul premier care a avut curajul sa propuna masuri fiscale care sa poata genera crestere economica serioasa in Romania .

Ilie Sarbu, la sedinta senatorilor PSD: Noul lider va trebui sa mobilizeze grupul

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat, duminica, in deschiderea sedintei de grup, ca noul lider va trebui sa-si mobilizeze colegii pentru a nu mai exista situatii in care legi sunt respinse din cauza prezentei slabe.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )