Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cod galben de canicula, in vestul tarii

Hotnews Hotnews,
 Cod galben de canicula, in vestul tarii

Meteorologii au emis o atentionare cod galben de canicula pentru sapte judete din vestul tarii, valabila in intervalul 6-7 august. Astfel, potrivit Adminitratiei Nationale de Meteorologie, marti si miercuri vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii. continuă pe Hotnews

VIDEO Cod galben de canicula, in vestul tarii

Meteorologii au emis o atentionare cod galben de canicula pentru sapte judete din vestul tarii, valabila in intervalul 6-7 august. Astfel, potrivit Adminitratiei Nationale de Meteorologie, marti si miercuri vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii.

METEO Atentionare de cod galben de canicula, valabila pentru vestul si sud-vestul tarii

Meteorologii au emis o atentionare de cod galben de canicula valabila pentru vestul si sud-vestul tarii. Temperaturile maxime vor urca pana la 38 de grade Celsius.

Cod galben de canicula la Satu Mare, marti si miercuri

Sapte judete din vestul tarii au intrat sub cod galben de canicula pe perioada zilelor de marti si miercuri, printre care se numara si Satu Mare. Potrivit specialistilor, se vor inregistra frecvent valori termice de 35 - 38 de grade Celsius.

Cod Galben de canicula in urmatoarele doua zile

Agentia Nationala de Meteorologie a emis azi o avertizare cod galben de canicula pentru judetul Caras-Severin. La Baile Herculane sunt temperaturile cele mai ridicate.

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de canicula pentru partea de vest a tarii (FOTO)

Meteorologii au emis, luni, o avertizare cod galben de canicula valabila pentru zilele de marti si miercuri, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Astfel, marti si miercuri vremea va fi caldu.

Cod galben de CANICULA pentru marti si miercuri. Vezi unde vor fi temperaturi INSUPORTABILE.

Meteorologii au emis avertizare cod galben pentru 7 judete din sud-vest-ul tarii. Zona afectata cuprinde judetele Satu Mare, Bihor, Arad, Timis, Caras-Severin, Mehedinti si Gorj Marti 6 august si miercuri 7 august vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii. In regiunile vestice va fi canicula, se vor inregistra frecvent valori termice de 35-38 de grade, disconfortul termic va fi accentuat si indicele temperatura-umezeala ITU) va depasi pragul critic de 80 de unitati, se arata .

Cod galben de canicula in sapte judete din vestul tarii, marti si miercuri.

Judetele Satu Mare, Bihor, Arad, Timis, Caras-Severin, Mehedinti si Dolj se vor afla sub cod galben de canicula, marti si miercuri, cand se vor inregistra frecvent valori termice de 35 - 38 de grade Celsius, informeaza Adiministratia Nationala de Meteorologie ANM). In regiunile vestice va fi canicula, se vor inregistra frecvent valori termice de 35 - 38 de grade, disconfortul termic va fi accentuat si indicele temperatura-umezeala ITU) va depasi pragul critic de 80 de unitati. De altfel, .

Cod galben de canicula in sapte judete din vestul tarii, marti si miercuri

Judetele Satu Mare, Bihor, Arad, Timis, Caras-Severin, Mehedinti si Dolj se vor afla sub cod galben de canicula, marti si miercuri, cand se vor inregistra frecvent valori termice de 35 - 38 de grade Celsius,.

Saptamana de cod galben: temperaturi aproape de 40 de grade Celsius in vestul tarii

Timisorenii trebuie sa se inarmeze cu palarii, umbrele de soare si multa apa, pentru ca Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare de cod galben de canicula pentru urmatoarele doua zile.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )