Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cod galben de ceata in Bucuresti si noua judete.

România Liberă România Liberă,
Cod galben de ceata in Bucuresti si noua judete.

Meteorologii au emis, duminica dupa-amiaza, o atentionare de cod galben de ceata pentru Bucuresti si noua judete din sud-estul tarii. Potrivit Site-ului ANM, atentionarea este valabila pana la ora 23. 00 Ceata determina scaderea vizibilitatii local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri. Fenomenul se manifesta local in judetele Buzau, Ialomita, Calarasi, Giurgiu, Teleorman, Ilfov, inclusiv municipiul Bucuresti, in zona de campie a judetelor Arges, Dambovita si Prahova, precum si pe . continuă pe România Liberă

Cod galben de ceata in Bucuresti si noua judete

Meteorologii au emis o atentionare de cod galben de ceata pentru Bucuresti si noua judete din sud-est, precum si pentru autostrazile A2 si A3, valabila pana la ora 14:00, informeaza sursele de presa.

Cod galben de ceata in Bucuresti si noua judete din sud-estul tarii

Meteorologii au emis o atentionare de cod galben de ceata pentru Bucuresti si noua judete din sud-est, precum si pentru autostrazile A2 si A3, valabila pana la ora 14. Ceata determina scaderea vizibilitatii local sub 200 de metri si izolat sub 50 de.

Cod galben de ceata pentru Bucuresti si alte 10 judete, inclusiv autostrazile A2 si A3

Meteorologii au emis o avertizare de tip nowcasting cod galben de ceata, in intervalul 17. 00, care vizeaza judetele Buzau, Braila, Ialomita, Calarasi, Giurgiu, Teleorman, Ilfov, inclusiv Municipiul Bucuresti si zona de campie a judetelor Arges, Dambovita si Prahova, precum si drumurile nationale si europene aferente, inclusiv autostrazile A2 si A3.

UPDATE. Cod galben de polei si ceta in judetul Cluj.

Meteorologii au emis cod galben de ceata pentru zona judetului Cluj. Vizibilitatea scade sub 200 de metri. Potrivit ANM, avertizarea este valabila pana la ora 11. In zonele joase din judetul Cluj, inclusiv drumurile nationale, judetene si municipiul Cluj Napoca, se va semnala polei si ceata care va determina scaderea vizibilitatii orizontale sub 200 m. --- Meteorolgii au emis, sambata dimineata, cod galben de burnita si polei pentru zona judetului Satu-Mare. Conform site-ului ANM, .

Cod galben de ceata, pana la ora 23:00

Meteorologii au emis o atentionare de cod galben de ceata pentru Bucuresti si noua judete din sud-estul tarii, valabila pana la ora 23:00, potrivit surselor de presa.

Avertizare COD GALBEN de CEATA pentru mai multe judete din tara

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ceata pentru mai multe judete din tara. Astfel, in judetele Vrancea, Bacau, Ialomita, Calarasi, Giurgiu, Teleorman, Ilfov, inclusiv Municipiul Bucuresti si.

Avertizare cod galben de ceata pentru Bucuresti si alte 10 judete

Meteorologii au emis, duminica seara, o avertizare cod galben de ceata pentru Bucuresti si alte 10 judete, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Avertizarea este valabila intre orele.

Avertizare cod galben de ceata pentu Capitala si alte opt judete

Meteorologii au emis, duminica, o avertizare cod galben de ceata pentru Bucuresti si alte opt judete, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Avertizarea este valabila intre orele 10:00.

COD GALBEN de ceata si polei. Care sunt zonele vizate.

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica dimineata, doua avertizari cod galben, una pentru ceata, iar cealalta pentru polei, potrivit Mediafax. Intre orele 06:00 si 10:00, in judetele Ialomita, Calarasi, Giurgiu, Teleorman, Ilfov, inclusiv Municipiul Bucuresti si zona de campie a judetelor Buzau si Prahova, precum si autostrazile A2 si A3, se va semnala ceata, ce determina scaderea vizibilitatii local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri, informeaza ANM. De .

Codul galben de ceata, extins pana la ora 14.00 in Vrancea

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica dimineata, avertizari de cod galben de ceata pentru judetul Vrancea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2548 seconds )