Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cod galben de ceata in Ilfov, Olt, Buzau, Dambovita si Teleorman

B1 B1,
Cod galben de ceata in Ilfov, Olt, Buzau, Dambovita si Teleorman

Meteorologii au emis, sambata seara, o atentionare cod galben de ceata pentru judetele Ilfov, Olt si Buzau, nordul judetului Teleorman si sudul din Dambovita. Avertizarea este valabila pana in jurul. continuă pe B1

Cod galben de ceata in Ilfov, Olt, Buzau, Dambovita si Teleorman

Judetele Ilfov, Olt si Buzau, nordul judetului Teleorman si sudul din Dambovita se afla sambata seara, pana in jurul orei 20. 00, sub cod galben de ceata, potrivit unor atentionari nowcasting emise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Cod galben de ceata in Ilfov, Buzau si Dambovita

Judetul Buzau, nordul Ilfovului si sudul judetului Dambovita, inclusiv portiuni din autostrazile Bucuresti-Pitesti si Transilvania, se afla sambata, pana la 14. 10, sub cod galben de ceata, potrivit unei atentionari nowcasting emise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Cod galben de ceata in Bucuresti si cinci judete din tara

Judetele Ilfov, Olt si Buzau, nordul judetului Teleorman si sudul judetului Dambovita se afla sambata seara, pana in jurul orei 20. 00, sub cod galben de ceata, potrivit unor atentionari nowcasting emise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Cod galben de ceata in Ilfov, Buzau si Dambovita

Meteorologii au emis, sambata, o atentionare de cod galben de ceata pentru judetul Buzau, nordul Ilfovului si sudul judetului Dambovita, inclusiv portiuni din autostrazile Bucuresti-Pitesti si.

COD GALBEN de ceata pentru mai multe judete, pana la ora 20:00

Judetele Ilfov, Olt si Buzau, nordul judetului Teleorman si sudul din Dambovita se afla sambata seara, pana in jurul orei 20. 00, sub cod galben de ceata, potrivit unor atentionari nowcasting emise de A.

Avertizare COD GALBEN de ceata in Bucuresti si sase judete.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare nowcasting cod galben de ceata valabila sambata, incepand cu ora 7:00, in unele zone vizibilitatea fiind redusa sub 50 de metri. Astfel, sambata, intre orele 7:00 si 10:00, judetul Ilfov, inclusiv zona Municipiului Bucuresti, sudul judetelor Dambovita si Prahova si, local, judetele Teleorman, Giurgiu si Ialomita, inclusiv autostrazile A1 si A3, se vor afla sub cod galben de ceata, anunta site-ul ANM. In aceste zone, ceata va .

Un nou COD GALBEN de ceata pentru mai multe judete din tara

Judetul Buzau, nordul Ilfovului si sudul judetului Dambovita, inclusiv portiuni din autostrazile Bucuresti-Pitesti si Transilvania, se afla sambata, pana la 14. 10, sub cod galben de ceata, potrivit.

COD GALBEN de ceata pentru Capitala si mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare nowcasting cod galben de ceata valabila sambata, incepand cu ora 7:00, in unele zone vizibilitatea fiind redusa sub 50 de metri. Astfel,.

Cod galben de ninsori in Oltenia si Muntenia, pana la ora 21.00

Administratia Nationala de Meteorologie a emis miercuri o noua atentionare cod galben de ninsori si intensificari de vant, valabila pana la ora 21. 00, care vizeaza judetele Mehedinti, Gorj, Dolj, Olt, Teleorman si Giurgiu.

Cod galben de vant in judetele Constanta, Tulcea, Botosani, Suceava si Bacau

Judetele Constanta si Tulcea si jumatatea vestica a judetelor Botosani, Suceava si Bacau se afla, joi seara, sub cod galben de vant puternic, potrivit unor atentionari nowcasting emise de Administratia .

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )