Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cod galben de ceata in sase judete din tara

Adevărul Adevărul,
Cod galben de ceata in sase judete din tara

Administratia Nationala de meteorologie a emis marti Cod galben de ceata valabil pana la ora 11. 00 pentru sase judete din tara . Din cauza conditiilor meteo, vizibilitatea va scadea, izolat, sub 50 de metri. continuă pe Adevărul

UPDATE Cod galben de ceata in sapte judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis marti Cod galben de ceata valabil pana la ora 11. 10 pentru sapte judete din tara . Din cauza conditiilor meteo, vizibilitatea va scadea, izolat, sub 50 de metri.

Cod galben de vant in cinci judete din tara

Judetele Botosani, Suceava, Caras-Severin, Timis si Sibiu se afla duminica, pana la ora 14. 00, sub cod galben de vant, potrivit unor atentionari nowcasting emise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM), scrie Mediafax .

Cod galben de vant in patru judete din tara

Judetele Caras-Severin, Timis, Sibiu - inclusiv municipiul Sibiu, Valea Oltului si zona de munte - si Botosani se afla sambata sub cod galben de vant, potrivit unor atentionari nowcasting emise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM),.

Avertizare COD GALBEN DE VANT pentru mai multe judete din tara

Judetele Botosani, Suceava, Caras-Severin, Timis si Sibiu se afla duminica, pana la ora 14. 00, sub cod galben de vant, potrivit unor atentionari nowcasting emise de Administratia Nationala de Meteorologie.

Avertizare COD GALBEN DE VANT pentru mai multe judete din tara

Judetele Caras-Severin, Timis, Sibiu - inclusiv municipiul Sibiu, Valea Oltului si zona de munte - si Botosani se afla sambata sub cod galben de vant, potrivit unor atentionari nowcasting emise de.

Cod GALBEN de ceata in 7 judete.

Meteorologii au emis luni dimineata avertizare cod galben de ceata pentru judetele Harghita, Botosani, Suceava, Neamt, Iasi, Bacau si Vaslui. In zonele amintite se va semnala chiciura si ceata ce determina vizibiitate scazuta, local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri. Vor fi afecate si drumurile nationale si judetene aferente. Avertizarea este valabila pana la ora 11.

METEO Avertizari de vant si de ceata emise pentru mai multe judete din tara

Mai multe judete din tara se afla, luni, sub Cod galben de vant care ar putea atinge si depasi la rafala chiar si 70 de kilometri pe ora. Zonele joase din judetul Harghita se afla sub avertizare de ceata.

METEO Avertizari de vant si de ceata emise pentru mai multe judete din tara. Cea mai rece noapte din acest sezon: minus 25,3 grade

Mai multe judete din tara se afla, luni, sub Cod galben de vant care ar putea atinge si depasi la rafala chiar si 70 de kilometri pe ora. Zonele joase din judetul Harghita se afla sub avertizare de ceata. Meteorologii au anuntat ca noaptea de duminica spre luni a fost cea mai rece din acest sezon, dupa ce la Miercurea Ciuc s-au inregistrat -25,3 grade Celsius.

Cod portocaliu de vant in judetul Caras Severin. Alte judete din tara se afla sub incidenta codului galben

Meteorologii au emis o avertizare de cod portocaliu de vant in judetul Caras Severin, valabila pentru prima parte a zilei. in schimb, alte judete din tara se afla sub incidenta codului galben, transmite Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

AVERTIZARE METEO Cod galben de vant puternic in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis duminica o avertizare de cod portocaliu de vant in judetul Caras Severin, valabila pentru prima parte a zilei, aceasta fiind insa ridicata. Alte judete din tara se afla sub incidenta codului galben, transmite Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )