Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cod galben de ceata in sase judete. Pe mai multe drumuri vizibilitatea este sub 100 de metri.

România Liberă România Liberă,
Cod galben de ceata in sase judete. Pe mai multe drumuri vizibilitatea este sub 100 de metri.

Meteorologii au emis cod galben de ceata pentru sudul judetelor Dambovita prahova, Buzau, Ialomita, Braila, Ilfov, dar si in zona periferica a Capitalei. Va fi ceata cu vizibilitate sub 200 de metri si, izolat sub 50 de metri. Politia recomanda soferilor sa circule cu atentie, in judetele aflate sub avertizare. In Bucuresti si in unele judete din tara Ilfov DN1, DN5; Giurgiu toate drumurile nationale; Teleorman DE70; Suceava DN2, DN2E) circulatia rutiera este . continuă pe România Liberă

METEO Cod galben de ceata pentru cinci judete din Moldova

Cinci judete din Moldova, inclusiv drumurile nationale si europene, se afla miercuri sub avertizare de cod galben de ceata. Vizibilitatea va fi redusa sub 200 de metri, iar izolat sub 50 de metri.

METEO Avertizare de cod galben de ceata pentru cinci judete din Moldova, inclusiv pentru drumul E65

Cinci judete din estul tarii, inclusiv drumul european 65 si drumurile nationale se afla, pana la ora 12. 00 sub avertizare de cod galben de ceata.

METEO Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis doua avertizari de cod galben de ceata, valabile pentru mai multe judete din tara.

UPDATE METEO Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis doua avertizari de cod galben de ceata, valabile pentru mai multe judete din tara.

UPDATE METEO Codul galben de ceata, valabil in mai multe judete din tara, a fost ridicat

Specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis doua avertizari de cod galben de ceata, valabile pentru mai multe judete din tara. Avertizarile au fost valabile la primele ore ale diminetii, in intervalul orar 6.

Cod galben de ceata si vizibilitate scazuta pentru sase judete din sudul tarii, inclusiv Capitala

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis miercuri dimineata o avertizare nowcasting de cod galben de ceata, care vizeaza sase judete din sudul tarii, inclusiv periferia Capitalei. Atentionarea este valabila pana la ora 9.

Cod GALBEN de CEATA. Cinci judete, afectate.

Meteorologii au emis, luni dimineata, cod galben de ceata, pentru judetele Bacau, Vaslui, Galati, Neamt, si Vrancea. Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), avertizarea este valabila pana la ora 12. Local se vor semnala ceata cu vizibilitate redusa, sub 200 de metri, iar in unele locuri vizibilitatea poate scadea sub 50 de metri. Pe alocuri, in zonele indicate, poate aparea si burnita.

Cod Galben de ceata si vizibilitate scazuta in 8 judete si in zona periferica a Capitalei

ANM a emis, marti dimineata, doua atentionari de cod galben de ceata pentru opt judete din Muntenia si Moldova, inclusiv pe o serie de drumuri nationale si judetene aferente, dar si pentru zona periferica.

Cod GALBEN de ceata pentru OPT Judete si Bucuresti. ...

Administratia Nationala de Meteorologie a emis doua atentionari nowcasting referitoare la ceata care va determina reducerea vizibilitatii sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri. Ceata ingreuneaza circulatia pe Auto Primul avertisment este valabil pana la ora 9. 00 si sunt vizate judetele Ialomita, Braila, Ilfov, zona joasa a judetelor Prahova, Buzau si zona periferica a Capitalei. Al doilea cod galben este valabil pana la ora 9. 45, local, in judetele Iasi, Vaslui .

Cod galben de ceata pentru 6 judete si Capitala

Meteorologii au emis miercuri dimineata o avertizare cod galben de ceata pentru sudul judetelor Dambovita, Prahova, Buzau si izolat in Ialomita, Braila, Ilfov, indeosebi zona periferica a Capitalei inclusiv.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )