Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cod galben de crestere de niveluri si debite pe Dunare, incepand de duminica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cod galben de crestere de niveluri si debite pe Dunare, incepand de duminica

Administratia Nationala Apele Romane informeaza ca in perioada 16. 2013 ora 06:00 - 23. 2013 ora 18:00 se instituie avertizarea de cod galben pe Dunare pe sectorul Gruia-Zimnicea judetele Mehedinti, Dolj, Olt si Teleorman) si se va mentine depasita cota de atentie la Isaccea pe toata durata atentionarii - judetul Tulcea, potrivit unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Cod Galben de INUNDATII pe Dunare. Afla ce sector vizeaza si cand intra in vigoare

E cod galben de inundatii pe Dunare pentru 5 judete. Avertizarea intra in vigoare duminica dimineata si e valabila o saptamana intreaga, pana duminica viitoare. Se instituie cod galben faza I de.

COD GALBEN pe Dunare intre Gruia si Zimnicea.

Dunarea va fi sub atentionare de cod galben intre localitatile Gruia si Zimnicea, sector pe care este indiguita, din 16 pana pe 23 iunie, potrivit Mediafax. Se instituie cod galben faza I de aparare) pe Dunare, pe sectorul Gruia - Zimnicea judetele Mehedinti, Dolj, Olt si Teleorman), si se va mentine depasita cota de atentie la Isaccea judetul Tulcea), incepand cu data de 16 iunie, ora 6. 00, si pana pe 23 iunie, ora 18. 00, potrivit unei atentionari emise de Institutul National de Hidrologie .

Cod galben de INUNDATII pe rauri din 22 de judete.

22 de judete se afla, de joi dupa-amiaza, sub cod galben de inundatii, avertizeaza Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INGHA), informeaza Apele Romane, potrivit Mediafax. Incepand de joi, ora 13. 00, si pana vineri,ora 16. 00, raurile din judetele din estul tarii se afla sub cod galben. Citeste si Bilantul INUNDATIILOR: Trei morti si zeci de case, distruse Astfel, hidrologii avertizeaza ca se vor produce scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, cresteri de .

Meteorologii au emis un nou COD GALBEN de VIJELII. Vezi care sunt zone vizate

Meteorologii au emis un nou Cod Galben de furtuni pentru estul, centrul si sudul tarii. incepand din a doua parte a noptii de miercuri spre joi si pana la ora 23. 00 a zilei de joi, 13 iunie, vor fi intervale.

Meteorologii au emis un nou COD GALBEN de VIJELII. Vezi care sunt zonele vizate

Meteorologii au emis un nou Cod Galben de furtuni pentru estul, centrul si sudul tarii. incepand din a doua parte a noptii de miercuri spre joi si pana la ora 23. 00 a zilei de joi, 13 iunie, vor fi intervale.

Avertizare Cod Galben de inundatii pe raul Dambovita

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis o avertizare hidrologica Cod Galben, incepand de astazi, ora 13. 00 si pana maine la ora 18. 00, pe raurile din mai multe bazine hidrografice.

Vremea: Cod galben de FURTUNA in 33 de judete.

33 de judete se afla sub cod galben de furtuna, pana miercuri, la ora 23. 00, avertizeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM), potrivit Mediafax. Astfel, codul galben, emis luni de ANM, se prelungeste pana miercuri. Toata tara, cu exceptia judetelor Satu Mare, Bihor, Arad, Timis, Caras-Severin, Galati, Braila, Tulcea si Constanta, se afla sub cod galben de furtuna pana miercuri noaptea. Citeste si Cod PORTOCALIU de INUNDATII, in sase judete In aceste regiuni, se vor semnala averse .

ANM: Cod galben de ploi in 11 judete din centrul si estul tarii

Meteorologii au emis, vineri seara, mai multe avertizari cod galben de ploi si descarcari electrice, valabile in intervalul 18:00 19:30 in mai multe judete din centrul si estul tarii. Astfel, in.

COD GALBEN Dunarea va fi sub atentionare in perioada 16 23 iunie

In perioada 16 23 iunie, Dunarea va fi sub atentionare de cod galben intre localitatile Gruia si Zimnicea, sector pe care este indiguita. Hidrologii spun ca pe 17 iunie fluviul va atinge, la intrarea in tara, debitul maxim de 10. 600 de cubi pe secunda.

Cod galben pentru judetul Constanta. Rupere de nori si grindina la Medgidia

Vremea rea s-a abatut asupra judetului Constanta. Medgidia este lovita deja de o ploaie torentiala, cu rupere de nori si grindina. Administratia Nationala de Meteorologie a emis vineri, la ora 15, o avertizare cod galben pentru centrul si sud-vestul judetului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )