Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cod GALBEN de inundatii in Constanta si Tulcea

România Liberă România Liberă,
Cod GALBEN de inundatii in Constanta si Tulcea

Mai multe rauri din judetele Constanta si Tulcea sunt sub cod galben de inundatii, joi seara, potrivit unei atentionari a Institutului National de Hidrologie si Gospodarirea Apelor INHGA). continuă pe România Liberă

Cod galben de inundatii in Constanta si Tulcea. Pana cand este valabila atentionarea meteo

Mai multe rauri din judetele Constanta si Tulcea sunt sub cod galben de inundatii, joi seara, potrivit unei atentionari a Institutului National de Hidrologie si Gospodarirea Apelor INHGA), informeaza.

Buzaul intra sub cod galben de ploi, pana maine seara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, joi, un cod galben de ploi, valabil in 14 judete din tara, inclusiv Buzaul. in intervalul 25 iunie, ora 16. 00 26 iunie, ora 18. 00, va ploua in cea mai mare parte a tarii, iar in Transilvania, zona Carpatilor Meridionali si nordul Munteniei se vor cumula peste 25 l/mp si pe arii restranse peste 50, chiar 70 l/mp.

COD GALBEN de ploi. Care sunt judetele afectate

Paisprezece judete vor fi, de joi dupa-amiaza pana vineri seara, sub avertizare cod galben de ploi, cantitatile de apa in unele zone depasind 20-25 de litri pe metru patrat si izolat 50-70 de litri pe metru patrat.

ANM a emis o avertizare cod galben de ploi in 14 judete (VIDEO)

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de ploi in 14 judete din tara, potrivit unui comunicat al ANM. Avertizarea cod galben de ploi intra in vigoare pe 25 iunie, ora 16 si expira pe 26.

Cod Galben de ploi abundente in 14 judete din tara

Meteorologii au emis o atentionare Cod Galben de ploi insemnate cantitativ, valabila de joi dupa-amiaza de la ora 16. 00, pana vineri seara, la ora 18. 00, in 14 judete din centrul tarii. in inte.

Se intorc ploile: Cod galben pentru 14 judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi, o avertizare de Cod galben de ploi importante cantitativ, valabila de astazi de la ora 16. 00 si pana vineri la ora 18.

Cosmar pentru americani. O tornada a facut mai multe victime si a distrus case

Mai multe persoane au fost ranite sau blocate printre daramaturi dupa ce o tornada a distrus luni seara mai multe case in apropiere de Chicago, a determinat inchiderea unei autostrazi si a intrerupt alimentarea cu electricitate a mii de locuinte, au declarat oficiali americani.

Oprea: in ultimele trei saptamani m-am intalnit de mai multe ori cu PNL

Premierul intermar Gabriel Oprea a declarat, marti, la Realitatea TV, ca in ultimele trei saptamani a avut mai multe intalniri cu liderii PNL.

Vasile Ciurchea: Zilnic se elibereaza circa 1.000 de carduri, uneori sunt cerute mai multe carduri europene

Cele mai multe carduri nationale de sanatate neeliberate, aproximativ 90. 000, sunt in Bucuresti si au inceput sa creasca foarte mult solicitarile pentru cardul european, a declarat marti, la conferinta Mediafax Talks about Health Reform, presedintele.

Politistii au efectuat mai multe perchezitii in Alba. Este vizata o grupare care ar fi obtinut bani din inscenarea de accidente

Politistii au efectuat mai multe perchezitii in Alba in vederea destructurarii unei grupari banuite de inselaciune si nerespectarea regimului de arme. La sediul IPJ Alba au fost aduse pentru audieri trei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )