Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cod galben de INUNDATII in judetele Arad si Bihor

România Liberă România Liberă,
Cod galben de INUNDATII in judetele Arad si Bihor

Hidrologii au emis, miercuri, avertizare cod galben de inundatii pe raurile mici din bazinele hidrografice Crisul Alb, Crisul Negru si Crisul Repede, din judetele Arad si Bihor. Avertizarea este valabila pana la ora 21. continuă pe România Liberă

Cod galben de inundatii pe rauri din judetele Arad si Bihor

Raurile mici din bazinele hidrografice Crisul Alb, Crisul Negru si Crisul Repede, din judetele Arad si Bihor sunt miercuri, pana la ora 21. 00, sub avertizare cod galben de inundatii.

Cod galben de inundatii pe rauri din judetele Arad si Bihor

Raurile mici din bazinele hidrografice Crisul Alb, Crisul Negru si Crisul Repede, din judetele Arad si Bihor sunt miercuri, pana la ora 21. 00, sub avertizare cod galben de inundatii. Potrivit avertizarii.

Hidrologii au emis Cod Galben de inundatii in Satu Mare

Mai multe rauri din judetul Satu Mare se afla miercuri seara sub cod galben de inundatii. Atentionarea este valabila pana la ora 24. 00, informeaza Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor.

Hidrologii au instituit cod galben de inundatii pe rauri din 16 judete, pe afluenti ai raurilor Olt, Arges, Ialomita si Siret

Hidrologii au instituit cod galben de inundatii pe rauri din 16 judete, duminica, pana la ora 24:00. Potrivit avertizarii, inundatii locale se pot produce pe afluentii raului Olt din judetele Covasna,.

Cod galben de inundatii pe rauri din judetele Maramures si Bistrita-Nasaud

Mai multe rauri din judetele Maramures si Bistrita-Nasaud se afla, pana joi la ora 2. 00, sub cod galben de inundatii, potrivit unei atentionari emise de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a.

INHGA: Cod galben de inundatii, in judetul Satu Mare

Mai multe rauri mici din judetul Satu Mare se afla miercuri seara, pana la ora 24. 00, sub cod galben de inundatii, anunta Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA), conform Mediafax.

COD GALBEN de inundatii pe rauri din 16 judete

Raurile din bazinele hidrografice Olt, Arges, Ialomita si Siret, din 16 judete, sunt duminica, pana la ora 24. 00, sub avertizare cod galben de inundatii, in urma scurgerilor pe versanti si a viiturilor.

Cod galben de inundatii in 16 judete, pe afluenti ai raurilor Olt, Arges, Ialomita si Siret

Raurile din bazinele hidrografice Olt, Arges, Ialomita si Siret, din 16 judete, sunt duminica, pana la ora 24. 00, sub avertizare cod galben de inundatii, in urma scurgerilor pe versanti si a viiturilor rapide.

Cod galben de inundatii in 16 judete

Raurile Olt, Arges, Ialomita si Siret se afla de atentionare cod galben de inundatii pana duminica, la ora 24.

INHGA: Cod galben de inundatii in Satu Mare

Mai multe rauri mici din judetul Satu Mare se afla miercuri seara, pana la ora 24. 00, sub cod galben de inundatii, potrivit unei atentionari emise de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )