Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cod galben de INUNDATII in noua judete din sudul tarii

România Liberă România Liberă,
Cod galben de INUNDATII in noua judete din sudul tarii

Hidrologii au emis un cod galben de inundatii pentru rauri din noua judete din sudul tarii . Avertizarea este valabila pana joi, la ora 12. continuă pe România Liberă

Cod galben de inundatii in 9 judete din sudul tarii

Hidrologii au emis o atentionare de cod galben de inundatii pentru rauri din noua judete din sudul tarii - Caras-Severin, Hunedoara, Gorj, Dolj, Mehedinti, Valcea, Olt, Arges si Dambovita -, valabila.

Cod galben de inundatii in 15 judete pana miercuri la ora 18.00 (VIDEO)

Hidrologii au anuntat cod galben de inundatii in 15 judete, in intervalul 16 iunie, ora 15. 00 - 17 iunie, ora 18. 00, informeaza B1 TV. Avertizarea de inundatii vizeaza raurile din bazinele hidrografice: Somesul.

UPDATE. Meteorologii si hidrologii au emis COD GALBEN de furtuni si inundatii

Hidrologii au emis un cod galben de inundatii pentru 14 judete din Romania. Hidrologii au emis, in urma cu putin timp, o avertizare cod galben de inundatii pentru 14 judete din.

Cod galben de inundatii in 15 judete

Hidrologii au emis o avertizare de Cod Galben de inundatii pentru urmatoarele 24 de ore.

Cod galben de inundatii pe rauri din 7 judete din nord-vestul tarii, pana marti la ora 16,00

Hidrologii au emis, luni seara, o atentionare Cod galben de inundatii pe rauri din judetele Maramures, Satu Mare, Salaj, Bistrita Nasaud, Bihor, Alba si Cluj, valabila pana marti la ora 16,00, transmite.

Avertizare COD GALBEN de inundatii pe rauri din sapte judete

Hidrologii au emis o avertizare cod galben de inundatii pe rauri din judetele Maramures, Satu Mare, Bistrita-Nasaud, Salaj, Bihor, Cluj si Alba, valabila de luni seara pana marti dupa-amiaza.

Cod galben de inundatii pe rauri din sapte judete: Avertizarea este valabila de luni seara, de la 19:00 pana marti dupa-amiaza la 16:00

Hidrologii au emis o avertizare cod galben de inundatii pe rauri din judetele Maramures, Satu Mare, Bistrita-Nasaud, Salaj, Bihor, Cluj si Alba, valabila de luni seara, de la ora 19. 00 pana marti.

Cod galben de inundatii in Arges si Dambovita

Hidrologii au emis o atentionare de cod galben de inundatii pentru afluentii mici din bazinele superioare ale Argesului, in amonte de lacul Vidraru, si Dambovitei, in judetele Arges si.

INHGA: Cod galben de inundatii in Arges si Dambovita, pana la ora 22.00

Hidrologii au emis duminica o atentionare de cod galben de inundatii pentru afluentii mici din bazinele superioare ale Argesului, in amonte de lacul Vidraru, si Dambovitei, in judetele Arges si Dambovita.

Cod GALBEN de inundatii in Arges si Dambovita

Hidrologii au emis o atentionare de cod galben de inundatii, valabila pana la ora 22. 00, pentru judetele Arges si Dambovita.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )