Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cod galben de inundatii pe rauri din judetele Mehedinti, Dolj, Gorj, Olt si Valcea.

România Liberă România Liberă,
Cod galben de inundatii pe rauri din judetele Mehedinti, Dolj, Gorj, Olt si Valcea.

Hidrologii au emis o avertizare cod galben de inundatii pentru judetele Mehedinti, Dolj, Gorj, Olt si Valcea, unde pana miercuri dupa-amiaza, pe raurile din bazinele Drincea, Desnatui, Jiu si Olt se vor produce cresteri de debite care ar putea depasi cotele de atentie. Avertizarea emisa de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) intra in vigoare marti, la ora 13. 00 si este valabila pana miercuri, la ora 14. Codul galben a fost instituit pe raurile Drincea judetul . continuă pe România Liberă

Cod galben de INUNDATII pe rauri din judetele Mehedinti, Dolj, Gorj, Olt si Valcea

AHidrologii au emis o avertizare cod galben de inundatii pentru judetele Mehedinti, Dolj, Gorj, Olt si Valcea, unde pana miercuri dupa-amiaza, pe raurile din bazinele Drincea, Desnatui, Jiu si Olt se vor.

INHGA: Cod galben de inundatii pe rauri din judetele Mehedinti, Dolj, Gorj, Olt si Valcea

Hidrologii au emis, marti, o avertizare cod galben de inundatii pentru judetele Mehedinti, Dolj, Gorj, Olt si Valcea, potrivit Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA). Avertizarea.

Cod galben de ceata pentru Dobrogea, inclusiv Autostrada A2

Meteorologii au emis, luni dimineata, un cod galben de ceata valabil pana la ora 12. 00 pentru Dobrogea. Avertizarea este valabila pentru drumurile nationale si judetene aferente, inclusiv Autostrada A2, informe.

Cod Galben de ceata in Dobrogea si autostrada A2, pana la orele 12.00

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, o atentionare nowcasting Cod Galben de ceata, valabila in Dobrogea, inclusiv pe autostrada A2, pana la orele 12.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )