Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cod galben de ninsori in judetul Bacau. Meteorologii anunta precipitatii abundente in urmatoarele zile

Adevărul Adevărul,
Cod galben de ninsori in judetul Bacau. Meteorologii anunta precipitatii abundente in urmatoarele zile

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat astazi un cod galben de precipitatii, indeosebi sub forma de ninsoare, care va afecta si intreg judetul Bacau. Astfel, potrivit meteorologilor, incepand de astazi, de la ora 16, pana maine, la ora 14, se va depune un prim strat de zapada. continuă pe Adevărul

Cod Galben de ninsori in zona de munte a judetului Dambovita

Judetul Dambovita a primit o avertizare meteo Cod Galben de ninsori moderate cantitativ. Potrivit ISU Dambovita, stratul de zapada va avea intre 5-7 cm, izolat 10 cm.

Cod galben de ninsori si vant in zonele de munte din Dambovita, Prahova si Buzau

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis marti dimineata un cod galben de ninsori moderate cantitativ si intensificari ale vantului pe creste in zona de munte a judetelor Dambovita, Prahova si Buzau, mai ales la altitudini de peste 1. 000 de metri. Atentionarea este valabila in intervalul 5.

Cod GALBEN de ninsori in centrul tarii

Meteorologii au emis un cod galben de ninsori, incepand de marti, ora 16. 00, pana miercuri la ora 14. 00, in Carpatii Meridionali si Orientali, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

Cod galben de ninsori in Valcea. Drumurile nationale din judet, deszapezite de drumari din Targu Jiu si Slatina

In lipsa unui contract pentru intretinerea pe timp de iarna a principalelor artere de circulatie din Valcea, reprezentantii Sectiei Drumuri Nationale SDN) s-au vazut nevoiti sa ceara ajutorul colegilor din alte judete.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )