Libnet.ro
UNICEF

12:00

COD GALBEN de ploi si vijelii in 27 de judete. Cand expira prognoza

România Liberă România Liberă,
COD GALBEN de ploi si vijelii in 27 de judete. Cand expira prognoza

Meteorologii au emis o noua avertizare de Cod Galben de ploi si vijelii in 27 de judete din nordul, centrul si estul tarii, incepand de marti dupa-masa pana miercuri noaptea. continuă pe România Liberă

Avertizare cod galben de ploi abundente si vijelii, in nordul, centrul si estul tarii, de marti la amiaza pana miercuri noaptea

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o noua avertizare cod galben de ploi si vijelii, in nordul, centrul si estul tarii, valabila de marti, la ora 12:00, pana miercuri la ora 23:00. In intervalul precizat, se vor semnala ploi insemnate cantitativ si instabilitate atmosferica accentuata.

Cod Galben de ploi in cinci judete din tara

Meteorologii au emis cod galben de ploi cu descarcari electrice in cinci judete din tara, in aceasta dupa-amiaza. Desi vremea din Bucuresti este innorata, reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie spun ca momentan nu a fost emis Cod Galben si pentru Capitala.

UPDATE. COD GALBEN de ploi torentiale si grindina

Meteorologii au emis o noua atentionare cod galben de ploi cu caracter torential, descarcari electrice, intensificari ale vantului si caderi de grindina. Cantitaile de apa vor depasi.

Cod GALBEN de furtuna. Care sunt judetele afectate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o atentionare de cod galben de furtuna pentru mai multe judete din tara pentru sambata dupa-amiaza.

Avertizare COD GALBEN de inundatii pe rauri din sapte judete

Hidrologii au emis o avertizare cod galben de inundatii pe rauri din judetele Maramures, Satu Mare, Bistrita-Nasaud, Salaj, Bihor, Cluj si Alba, valabila de luni seara pana marti dupa-amiaza.

Cod galben de inundatii pe rauri din sapte judete: Avertizarea este valabila de luni seara, de la 19:00 pana marti dupa-amiaza la 16:00

Hidrologii au emis o avertizare cod galben de inundatii pe rauri din judetele Maramures, Satu Mare, Bistrita-Nasaud, Salaj, Bihor, Cluj si Alba, valabila de luni seara, de la ora 19. 00 pana marti.

Cod galben de inundatii pe rauri din 7 judete din nord-vestul tarii, pana marti la ora 16,00

Hidrologii au emis, luni seara, o atentionare Cod galben de inundatii pe rauri din judetele Maramures, Satu Mare, Salaj, Bistrita Nasaud, Bihor, Alba si Cluj, valabila pana marti la ora 16,00, transmite.

Cod galben de furtuni de marti, ora 12.00, pana joi in nordul, centrul si estul tarii

Agentia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare de cod galben pentru nordul, centrul si estul tarii pentru perioada 16 - 18 iunie, informeaza B1 TV. Meteorologii spun ca vor fi intervale cu instabilitate.

ANM: Cod Galben de furtuni in judetele Ilfov si Neamt (VIDEO)

Admininstratia Nationala de Meteorologie anunta cod galben in judetele Ilfov si Piatra Neamt pentru luni, in intervalul 12:00-13:00. Se vor semnala frecvente descarcari electrice, grindina de mici dimensiuni .

Cod galben de inundatii in Arges si Dambovita

Hidrologii au emis o atentionare de cod galben de inundatii pentru afluentii mici din bazinele superioare ale Argesului, in amonte de lacul Vidraru, si Dambovitei, in judetele Arges si.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )