Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cod galben de ploi si vijelii in noua judete, in dupa-amiaza zieli de joi

B1 B1,
Cod galben de ploi si vijelii in noua judete, in dupa-amiaza zieli de joi

Meteorologii au emis mai multe avertizari nowcasting cod galben de ploi si vijelii, valabile joi dupa-amiaza in judetele Mures, Arges, Dambovita, Prahova, Brasov, Neamt, Iasi, Bacau si Vrancea. Astfel,. continuă pe B1

Cod galben de canicula in 19 judete; furtuni in sudul, estul si centrul tarii

Nouasprezece judete sunt, joi, sub avertizare cod galben de canicula, in aceste zone temperaturile vor ajunge dupa-amiaza la 35-37 de grade si disconfortul termic va fi accentuat, iar in sud, est si centru sunt prognozate ploi torentiale, vijelii,.

Cod galben de canicula in 19 judete. Furtuni in sudul, estul si centrul tarii

Nouasprezece judete sunt, joi, sub avertizare cod galben de canicula. in aceste zone temperaturile vor ajunge dupa-amiaza la 35-37 de grade si disconfortul termic va fi accentuat, iar in sud, est si centru sunt prognozate ploi torentiale, vijelii, descarcari electrice si caderi de grindina.

Cod portocaliu de canicula in patru judete, cod galben in Bucuresti si 32 de judete

Judetele Timis, Arad, Bihor si Satu Mare vor fi sub avertizare cod portocaliu de canicula marti, cand se vor inregistra temperaturi de 38-39 de grade, iar Bucurestiul si 32 de judete au fost atentionate cu cod galben, fiind anuntate temperaturi de.

Avertizare METEO: Cod galben de canicula

Meteorologii au emis o atentionare de cod galben de canicula pentru sase judete din vestul si nord-vestul tarii, unde temperaturile maxime vor ajunge la 37 de grade, in cursul zilei de luni.

Socrului lui Traian Basescu, in varsta de 96 de ani, a murit joi dupa amiaza

Socrul lui Traian Basescu, Gheorghe Andrusca, in varsta de 96 de ani, a decedat joi dupa amiaza, trupul neinsufletit al acestuia fiind depus la Biserica Sfanta Treime din cartierul Burdujeni din.

Cod rosu de canicula pentru Arad si Bihor. 18 judete se afla sub Cod portocaliu, iar restul tarii sub Cod galben

Judetele Arad si Bihor se afla, miercuri, sub Cod rosu de canicula, in timp ce 18 judete se afla sub Cod portocaliu de canicula. Pentru restul tarii, Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis Cod galben de canicula.

Canicula a pus stapanire pe Romania. ANM a emis Cod portocaliu si Cod galben de canicula

Patru judete din vestul tarii se afla, marti, sub Cod portocaliu de canicula, in timp ce Bucurestiul si 32 de judete se afla sub Cod galben. Specialistii au precizat ca miercuri se vor extinde cele doua avertizari, fiind sanse ca pentru patru judete sa fie emis chiar Cod rosu de canicula.

Cod rosu de canicula in Europa. in Romania, cod galben valabil de luni

Meteorologii au transmis luni o avertizare de cod rosu de canicula pentru intreaga Ungarie si pentru cinci voievodate din vestul Poloniei, scrie Digi 24. in Ungaria temperaturile medii vor depasi luni 27 de grade.

Mehedintiul sub Cod Galben de canicula. O persoana a lesinat in strada la Severin

Judetul Mehedinti se afla, in perioada 07-08 iulie a. c. sub incidenta codului galben de canicula, fenomenele prognozate fiind disconfort termic accentuat si temperaturi maxime ce vor ajunge pana la 39 grade C, potrivit unei avertizari meteorologice emise, marti, de catre Administratia Nationala de Meteorologie.

Cod galben de canicula in Muntenia, Oltenia si sud-estul Moldovei. in regiunile din vestul si nord-vestul tarii se anunta furtuni

Codul galben de canicula se mentine si joi in Muntenia si Oltenia, dar si in sud-estul Moldovei, iar in restul regiunilor care au scapat de avertizari, meteorologii au anuntat furtuni. Temperaturile vor atinge .

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2473 seconds )