Libnet.ro
UNICEF

21:00

COD GALBEN de vant in 16 judete din tara.

România Liberă România Liberă,
COD GALBEN de vant in 16 judete din tara.

UPDATE: Administratia Nationala de Meteorologie a marit intervalul de cod galben pentru vant pana la ora 22:10, iar numarul judetelor afectate de rafalele de vant a crescut de la 10 la 16 judete. Cele mai afectate sunt : judetele Suceava, Neamt, Bacau, Vrancea, Botosani, Iasi, Vaslui si Galati. Se vor semnala : intensificari ale vantului cu viteze, la rafala, de pana la 60. 65 km/h, izolat peste 70 km/h, iar in zona montana inalta a judetelor Suceava si Neamt peste 100 km/h; spre sfarsitul . continuă pe România Liberă

COD GALBEN de vant in 16 judete din tara. NINSORI in unele zone de munte.

UPDATE: Administratia Nationala de Meteorologie a marit intervalul de cod galben pentru vant pana la ora 22:10, iar numarul judetelor afectate de rafalele de vant a crescut de la 10 la 16 judete. Cele mai afectate sunt : judetele Suceava, Neamt, Bacau, Vrancea, Botosani, Iasi, Vaslui si Galati. Se vor semnala : intensificari ale vantului cu viteze, la rafala, de pana la 60. 65 km/h, izolat peste 70 km/h, iar in zona montana inalta a judetelor Suceava si Neamt peste 100 km/h; spre sfarsitul .

Cod galben de vant in 16 judete. Ninsori in unele zone montane

16 judete din vestul, centrul si estul tarii se afla, sambata, sub cod galben de vant, iar pentru unele zone montane sunt anuntate ninsori, potrivit unor atentionari nowcasting emise de Administratia Nationala de Meterologie. In atentionarea valabila pana la 22. 00 pentru judetele Satu Mare, Maramures, Salaj, Cluj si Bistrita Nasaud sunt mentionate intensificari ale vantului ce pot atinge si depasi, la rafala, viteze de 55-65 km/h, iar in zona montana inalta, peste 100 km/h.

Cod galben de vant in zece judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o informare meteorologica de intensificari ale vantului pentru perioada 15 - 17 martie. De asemenea, meteorologii au emis si doua avertizari cod galben de vant puternic pentru 10 judete din tara.

UPDATE Cod galben de vant puternic in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o informare meteorologica de intensificari ale vantului pentru perioada 15 - 17 martie. De asemenea, meteorologii au emis si doua avertizari cod galben de vant puternic pentru mai multe judete din tara.

COD GALBEN de vant in zece judete din tara.

Administratia Nationala de Meteorologie anunta cod galben de vant intre orele 13:10 si 16:10 in judetele Suceava, Neamt, Botosani, Iasi, Vaslui, Galati, Satu Mare, Maramures, Salaj si Cluj. Se vor semnala : intensificari ale vantului cu viteze de pana la 60-65 km/h, iar in zona montana inalta a judetelor Suceava si Neamt, peste 100 km/h. Tenperaturile scad, in special in judetul Neamt vezi harta ANM) ----- In perioada 15 martie- ora 13 si 17 martie - ora 13, Administratia Nationala de .

Cod galben de vant in 16 judete si ninsori in unele zone montane inalte

Un numar de 16 judete din vestul, centrul si estul tarii se afla, sambata, sub cod galben de vant, iar pentru unele zone montane sunt anuntate ninsori, potrivit unor atentionari nowcasting emise de Administratia Nationala de Meterologie ANM).

UPDATE. COD GALBEN de vant in mai multe judete din tara. NINSORI in unele zone de munte.

UPDATE: Codul galben de vant puternic, valabil sambata seara, a fost extins in judetele Timis, Caras-Severin si Hunedoara, potrivit unei atentionari nowcasting emise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM) Citeste si: Codul galben de vant puternic, extins UPDATE: Administratia Nationala de Meteorologie a marit intervalul de cod galben pentru vant pana la ora 22:10, iar numarul judetelor afectate de rafalele de vant a crescut de la 10 la 16 judete. Cele mai afectate sunt : judetele .

FOTO VIDEO Copaci cazuti pe carosabil si acoperisuri smulse de pe blocuri in urma unei avertizari cod galben de vant

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de vant pentru judetul Caras-Severin ce vizeaza seara de sambata, pana la ora 22.

Mai multe judete din tara trebuie sa-si actualizeze in cateva zile bugetul de razboi. Ministerul Finantelor: E un exercitiu care are loc la fiecare 4 ani, fara legatura cu Ucraina

Mai multe judete au primit in cursul saptamanii trecute solicitari din partea Administratiilor Judetene ale Finantelor publice solicitarea de a finaliza pana in 15 martie un buget de razboi, insa aceasta solicitare trebuie privita ca un exercitiu ce are loc la fiecare 4 ani, a declarat pentru HotNews. ro Cristian Marin, seful Serviciului de Comunicare din cadrul Ministerului Finantelor. Nu se aloca bani prin aceste bugete, e vorba pur si simplu de un exercitiu, de un fel de simulare fara nicio legatura cu evenimentele din Ucraina, a mai spus Marin.

COD GALBEN DE VANT pentru mai multe judete

Judetele Suceava, Neamt, Botosani, Iasi, Vaslui, Galati, Satu Mare, Maramures, Salaj si Cluj se afla sambata, pana la ora 16. 00, sub cod galben de vant, potrivit unor atentionari nowcasting emise de Admi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )