Libnet.ro
UNICEF

00:08

Cod galben de vant in Bucuresti si alte sase judete

B1 B1,
Cod galben de vant in Bucuresti si alte sase judete

Municipiul Bucuresti si judetele Ilfov, Calarasi, Ialomita, Buzau si Braila se afla vineri, pana la ora 20 sub avertizare nowcasting cod galben de vant, care poate atinge la rafala viteze de 55-65 de. continuă pe B1

Avertizare cod galben de vant in Bucuresti si alte sapte judete

Meteorologii au emis, vineri seara, o avertizare cod galben de vant puternic pentru Bucuresti si alte sapte judete, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Codul este valabil intre orele 20:00.

Cod galben de ceata in 10 judete

Meteorologii au emis, miercuri dimineata, avertizare cod galben de ceata pentru 10 judete din jumatatea de est a tarii. Pe drumurile nationale si europene din aceste zone vizibilitatea fiind redusa sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri.

Cod Galben de vant puternic si racire accentuata in Dambovita

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o ATENTIONARE METEOROLOGICA COD GALBEN, valabila si pentru judetul Dambovita, pentru intervalul 23. 10 ora 23. 2014 ora 23. Fenomenele vizate sunt ploi insemnate cantitativ, precipitatii mixte, intensificari ale vantului, racire accentuata.

Cod galben de ninsori in trei judete din nordul tarii, valabil pana vineri la ora 23.00 (FOTO)

Meteorologii au impus o avertizare cod galben de ninsori in trei judete din nordul tarii. Astfel, pana vineri seara, la ora 23. 00, in judetele Botosani, Suceava si Neamt, precum si in zona de munte a.

UPDATE. Atentionare COD GALBEN de vant puternic in Bucuresti si judetele Ilfov, Calarasi, Ialomita, Buzau si Braila. Rafalele pot ajunge la viteze de peste 75 km/h. Copaci cazuti pe carosabil si masini. Un TIR s-a rasturnat pe A2

Meteorologii au emis, vineri dupa-amiaza, avertizare cod galben de vant puternic pentru Municipiul Bucuresti si judetele Ilfov, Calarasi, Ialomita, Buzau si Braila. Avertizarea este valabila pana la ora 20.

UPDATE. Cod galben de vreme rea in 23 de judete. La munte ninge

Meteorologii au emis, miercuri dimineata, avertizare cod galben de ceata pentru 10 judete din jumatatea de est a tarii. Pe drumurile nationale si europene din aceste zone vizibilitatea fiind redusa sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri. De asemenea, incepand de miercuri seara, se asteapta ploi in 8 judete si lapovita si ninsoare, la munte. Vremea devine deosebit de rece, pana spre sfarsitul lunii.

Cod galben de ceata in zece judete

Zece judete din jumatatea de est a tarii sunt, miercuri dimineata, sub avertizare cod galben de ceata, pe drumurile nationale si europene din aceste zone vizibilitatea fiind redusa sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri.

Avertizare cod galben de ceata in zece judete

Zece judete din jumatatea de est a tarii sunt, miercuri dimineata, sub avertizare cod galben de ceata, pe drumurile nationale si europene din aceste zone vizibilitatea fiind redusa sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri.

Cod galben de ceata in zece judete

O avertizare cod galben de ceata a fost emisa in zece judete, transmite B1 TV. Codul, valabil intre orele 8. 00 si 10. 00, vizeaza judetele Braila, Ialomita, Calarasi, Buzau si Prahova. De asemenea, vizate.

COD GALBEN DE VANT pentru sudul tarii, inclusiv Bucuresti

Directorul ANM, Ion Sandu, a explicat, in cadrul comandamentului de urgenta al Guvernului, ca in afara de codul galben de lapovita, ploi si ninsori pentru 11 judete din nordul tarii, va mai intra in vigoare.

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )